"Pražákům těm je tu hej..."
KDE A KDY BUDE SRAZ V PRAZE?
Moderátor: bery
fernetti píše:pro sáru, jenda, richarda a všecky ostatní: moc se na vás těším!!!
(tak mi to, prosím, nekažte a udělejte si čas na scuka před koncertem)
tzn. richard se naučí jezdit vlakem (pro začátek stačí nácvik nákupu jízdenek a nacvičování nasedání do vlaku na sucho - gratuluji, portugal r. 2005 je k této činnosti jako stvořený...)
...a jend pak dostává úkolem přehodnotit své priority
Navrhuju cca dvě hodinky před koncertíkem - hodina na pokec a hodina na zaujmutí pozic v hledišti.
Naposledy upravil(a) Richard dne 12.03.2007 22:19:46, celkem upraveno 1 x.
Welcome my son, welcome to the machine
Oukej, tak tedy až přijedou sourozenci, vzkážu jim: "Neznám vás. Moji bratři jsou ti, kteří milují Pink Floyd celým srdcem a celou duší. S těmi strávím volný čas 
Příteli z Pardubic řeknu: "Odstup satane
Celý půlrok sis na mě nevzpomněl, volný čas tedy strávím s těmi, kteří se se mnou denně baví o Pink Floyd
"
Své milé povím: "Dnes ne
"
A je to.
Příteli z Pardubic řeknu: "Odstup satane
Své milé povím: "Dnes ne
A je to.
What do you mean interesting?
ano, přesně tak to je!Jend píše:Oukej, tak tedy až přijedou sourozenci, vzkážu jim: "Neznám vás. Moji bratři jsou ti, kteří milují Pink Floyd celým srdcem a celou duší. S těmi strávím volný čas
Příteli z Pardubic řeknu: "Odstup sataneCelý půlrok sis na mě nevzpomněl, volný čas tedy strávím s těmi, kteří se se mnou denně baví o Pink Floyd
"
Své milé povím: "Dnes ne"
A je to.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- the Dark Lord
- piper
Já si teda myslim. že hoď ka na zaujmutí pozic je málo...Teda aspoň pro ty z nás, co mají lístky na stání (i když pod pódium). Když si vemu, kolik hodin předem jsme byli v Berlíně...
Ale jinak jsem pro sraz před, i po
Taková šance se potkat hned tak zase nebude
A nějakej nocleh v Praze si vždycky seženu
Nebo můžem pařit do rána

Asi by už stálo za to uvažovat, kterou hospodu zamluvíme, jinak se taky nemusíme nikam vejít - pátek večer... To by si moh vzít za úkol někdo z Phy, kdo se vyzná v okolí Sazky
Ale jinak jsem pro sraz před, i po
Asi by už stálo za to uvažovat, kterou hospodu zamluvíme, jinak se taky nemusíme nikam vejít - pátek večer... To by si moh vzít za úkol někdo z Phy, kdo se vyzná v okolí Sazky
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour
Nicméně když už, tak Dave Kilminster 
Ahoj všichni!
Tak to je včoudu, před koncertem to u nás určitě nepůjde, protože to velmi reálně vypadá, že můj manžel bude muset být až skorem do sedmi v Pardubicích a pak sedneme do auta a fičíme....
...právě proto jsme si koupili taky radši ty nejdražší lístky na pravé tribuně dole vpravo u podia, abysme něco viděli a měli zajištěný místa.
A já pracuju do šesti hodin, mohla bych si sice vzít nějaký náhradko a přijet vlakem, ale to Honzovi nemůžu v žádnym případě udělat a taky neudělám.
Samotnýho ho autem nenechám jet, bojim se, že i tak bude pěkně šlapat na plyn, jak se bude těšit....
Tak to vypadá asi dost bledě, já si vůbec takovej velikej koncert ani neumim představit jak to tam bude vypadat, v Sazce jsem sice už byla, ale nebudu Vám říkat na kom, to byste se mi smáli.
OK, TAK JA SI VAS TAM NAJDU!!! Jaký budou ty trička?
Čauky Sára
Tak to je včoudu, před koncertem to u nás určitě nepůjde, protože to velmi reálně vypadá, že můj manžel bude muset být až skorem do sedmi v Pardubicích a pak sedneme do auta a fičíme....
...právě proto jsme si koupili taky radši ty nejdražší lístky na pravé tribuně dole vpravo u podia, abysme něco viděli a měli zajištěný místa.
A já pracuju do šesti hodin, mohla bych si sice vzít nějaký náhradko a přijet vlakem, ale to Honzovi nemůžu v žádnym případě udělat a taky neudělám.
Samotnýho ho autem nenechám jet, bojim se, že i tak bude pěkně šlapat na plyn, jak se bude těšit....
Tak to vypadá asi dost bledě, já si vůbec takovej velikej koncert ani neumim představit jak to tam bude vypadat, v Sazce jsem sice už byla, ale nebudu Vám říkat na kom, to byste se mi smáli.
OK, TAK JA SI VAS TAM NAJDU!!! Jaký budou ty trička?
Čauky Sára
No já můžu jedině před - navrhuji před vchodem sever, co nejvíc vlevo při pohledu na Sazku
je to nejblíž 
Po jedu domů - spinkat... A to už máte smůlu. Ne že bych s Váma ráda nechlastala - ale radši si nechám zdát sen o Rogerovi
Po jedu domů - spinkat... A to už máte smůlu. Ne že bych s Váma ráda nechlastala - ale radši si nechám zdát sen o Rogerovi
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...