After-Party
Moderátor: bery
- the Dark Lord
- piper
After-Party
Report z After-Party
aneb po hernách pražských
Takže po té, co se ta naše společnost po koncertu postupně rozpustila, jsme zůstali jen já, Bery, Uživatel + dva kámoši co nejsou na fóre (ale to je jen dočasný handicap). Nás pět se vydalo na Florenc, kde jsme se chtěli usadit, aby jsme to pak neměli nikam moc daleko. To jediné, co však bylo ještě otevřené, byla jistá herna, do níž jsme tedy bez řečí zapluli. Na zdejším jukeboxu jsme si pustili, jak jinak, Pink FLoyd a to včetně Echoes (jen už nevim zda to byla zkrácená 14ti minutová, či celá)
Asi tak v půl třetí jsme se zvedli a tramvají jeli na Palmovku, kde však proti očekávání nebyl žádný přípoj do Kobylis, kam celá čtveřice (tzn všichni vyjma mne) směřovala. Spoj sice byl posléze nalezen, ale jelo nám to až za jeden a půl hodiny. Takže ano, našli jsme si na Palmovce další hernu, do které jsme se naskládali a pokračovali. Když nadešla ta očekáváná hodina (4:39) přijela tramvaj, která nás odvezla do Kobylis.
Tam jsem se od zbytku party oddělil a prvním ranním metrem jsem si to hasil k Holešovicim, kde na mne čekal nocleh.
aneb po hernách pražských
Takže po té, co se ta naše společnost po koncertu postupně rozpustila, jsme zůstali jen já, Bery, Uživatel + dva kámoši co nejsou na fóre (ale to je jen dočasný handicap). Nás pět se vydalo na Florenc, kde jsme se chtěli usadit, aby jsme to pak neměli nikam moc daleko. To jediné, co však bylo ještě otevřené, byla jistá herna, do níž jsme tedy bez řečí zapluli. Na zdejším jukeboxu jsme si pustili, jak jinak, Pink FLoyd a to včetně Echoes (jen už nevim zda to byla zkrácená 14ti minutová, či celá)
Asi tak v půl třetí jsme se zvedli a tramvají jeli na Palmovku, kde však proti očekávání nebyl žádný přípoj do Kobylis, kam celá čtveřice (tzn všichni vyjma mne) směřovala. Spoj sice byl posléze nalezen, ale jelo nám to až za jeden a půl hodiny. Takže ano, našli jsme si na Palmovce další hernu, do které jsme se naskládali a pokračovali. Když nadešla ta očekáváná hodina (4:39) přijela tramvaj, která nás odvezla do Kobylis.
Tam jsem se od zbytku party oddělil a prvním ranním metrem jsem si to hasil k Holešovicim, kde na mne čekal nocleh.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Protoze muj nocleh byl zabezpecen nekde na Zizkove - a v zivote jsem tam nebyl, tak jsem musel odjet s mymi 2 kamarady jednim z poslednich spoju metra. Takze mi tohle setkani (ostatne jako i mnoha dalsim) bylo odepreno... (nocni spoje domu, noclehy atd...)
... Ale doufam, ze se nekdy nekde slezem, kde bude vice casu popovidat si, poposlouchat (v neposledni rade i zazpivat si ) a tak...
... Ale doufam, ze se nekdy nekde slezem, kde bude vice casu popovidat si, poposlouchat (v neposledni rade i zazpivat si ) a tak...
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Já bych ještě doplnil že v té první herně mě při cestě na wc oslovil anglicky nějaký člověk: "Hey, you were at Roger Wasters concert??" a ukazoval při tom na Paulieho tričko .
Vyměnili jsme si pár vět o ve stylu "That was great, isn't it?".
A zjistil jsem že to jsou američani z Bostonu- páreček holka studuje v Praze a o za ní přijel.
Každopádně to bylo super. Moc se těším na příští setkání fóra v létě v Kyjově, že pane F. ?
A zjistil jsem že to jsou američani z Bostonu- páreček holka studuje v Praze a o za ní přijel.
Každopádně to bylo super. Moc se těším na příští setkání fóra v létě v Kyjově, že pane F. ?
...and after all we're only ordinary men
bery píše:Já bych ještě doplnil že v té první herně mě při cestě na wc oslovil anglicky nějaký člověk: "Hey, you were at Roger Wasters concert??" a ukazoval při tom na Paulieho tričko .
kocour nemluvil do větru!
(akorát někteří krajánci od liberce to budou mít pěkně daleko...)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- the Dark Lord
- piper
výraz "nějaký koyjv" blahosklonně po anglicku přecházím
pro sraz jsem, ale vzhledem k tomu, že jsem pro mnohé opavdu hodně z ruky, tak bych navrhoval nějaké lepší (a snad i dostupnější) místo někde poblíž středu republiky, tzn. někde mezi prahou a brnem...
pro sraz jsem, ale vzhledem k tomu, že jsem pro mnohé opavdu hodně z ruky, tak bych navrhoval nějaké lepší (a snad i dostupnější) místo někde poblíž středu republiky, tzn. někde mezi prahou a brnem...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- the Dark Lord
- piper
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
A jake predstavy ma kazdy o takovem slezu?
Jenom si nekde sednout, vypit 1 - 2 piva (kazdy dle schopnosti ), pokecat?
Nebo napr.: zabezpecit nejakou hraci soupravu + par CDs a spojit setkani
s poslechem?
Nebo....?
Nebo...?
Misto?
Hospoda?
Chata?
Priroda?
(Kdysi za mych starych casu se pozbiralo 20 - 25 lidi, zaslo se na chatu spolu s reprakmi, CDs, sedelo se pod padakem, opekala slaninka a hrali Floydi... "... like in those good old days...")
Jenom si nekde sednout, vypit 1 - 2 piva (kazdy dle schopnosti ), pokecat?
Nebo napr.: zabezpecit nejakou hraci soupravu + par CDs a spojit setkani
s poslechem?
Nebo....?
Nebo...?
Misto?
Hospoda?
Chata?
Priroda?
(Kdysi za mych starych casu se pozbiralo 20 - 25 lidi, zaslo se na chatu spolu s reprakmi, CDs, sedelo se pod padakem, opekala slaninka a hrali Floydi... "... like in those good old days...")