Pravda pravdoucí, naprostý souhlasJana píše:Po hudební to byl také docela nářez - hlavně On the Run, tu na té desce fakt nemusím, ale tady byla fakt cítit... A co stojí za zmínku je Great Gig in the Sky - vím, že mi to asi málokdo uvěří, ale slečna (paní) Carol Kenyon se jí chopila opravdu bravůrně... Poprvé od albové verze Clare Torry se toho někdo zmocnil snad ještě více emotivně... To byla prostě bomba a už jen kvůli tomu doufám, že tohle turné vyjde na DVD...
Tady bych jenom doplnil, že vlasy i fousy má ještě ke všemu zrzavý Připadal mi tam trochu zakřiknutej, ale možná to byl jenom můj pocit.Jana píše:A teď k té kapele - Rogerův syn je fakt drsnej - Tak 30cm vousy a plná hlava dredů - fakt kombinace...
Přišlo mi, že Snowy White to tolik neprožíval, ale hrál s přehledem. Legrační bylo, že když tam měl nějakou proluku, tak tam jakoby nezúčastněně stál a jen tak koukal (po lidech a podobně) Říkal jsem si, jestli mu není smutno, že takovou tu kytarovou smetanu slíznul Dave Kilminster... Ten to teda zase prožíval - a dost srandovně se u toho kroutil Akorát ke Comfortably Numb bych řek, že na DVD In The Flesh byli kytaristi v sóle na konci líp sehraný než tady - ale to asi během šňůry doladí.Jana píše: Snowy White - klasika, stálice, Floydy hraje vždycky s citem, nebylo tomu jinak i tentokrát - osobně si myslím, že se mu to povedlo víc než In the flesh... Dave Kilminster - tak to bylo zajímavé individum - fakt od pohledu divnej, ale na kytaru hrál taky skvěle...
Ian Ritchie byl fakt výbornej. Zajímavý bylo, že v Shine On nepřehazoval saxofony jako Dick Parry, odehrál to celý jenom na tenora (jestli se nepletu). A jeho sóla na sopránku v Set The Controls byly taky parádní. Opravdu to tam sedlo. Mimojiné si zahrál i na basu (už nevím v čem), na tu si v jednom kousku zahrál i Dave Kilminster - docela humor Jestli dobře počítám, tak tam na basu dohromady hráli 4 lidi:) (Roger, Fairweather-Low, Kilminster, Ritchie) (samozřejmě ne najednou )Jana píše:Saxofonista Ian Ritchie taky nezklamal...
A Roger?? Tak to je fakt skvělej chlápek... Zpívá skvěle, v černém ohozu mu to fakt slušelo Na basu si docela i zahrál (i když mu klasicky pomáhal Andy Fairweather Low)
V části In The Flesh, jak Roger ukazuje do lidí, jednou ukázal a koukal i na nás - samozřejmě si každej z nás myslel, že ukazuje zrovna na něj (mě nevyjímaje )