jak získat
Moderátor: bery
poradíte mi někdo, jak co nejlíp konvertovat ze shortenů do flaců? dělám to ve foobaru před convert, ale z původního formátu názvu skladby (např. pf1994-10-20d101) se mi touto konverzí změní název na 001 pf 1994-10-20d1t01
problém je podle mě ve formátovacím řetězci, který je defaultně nastavený takto: $num(%_diskwriter_index%,3) %_filename% - když ale smáznu $num a provedu novou konverzi, tak mi to háže problém a nejde to. a ikdyž nechám původní defaultní řetězec, a edituju tracky (viz. fleetingglimpseho nápověda v tomto vláknu, tak se mi ve foobaru nezobrazuje tag, ale název originálního tracku. myslím, že to bude nějaká triviální blbost, ale fakt jsem s tím teď v koncích
problém je podle mě ve formátovacím řetězci, který je defaultně nastavený takto: $num(%_diskwriter_index%,3) %_filename% - když ale smáznu $num a provedu novou konverzi, tak mi to háže problém a nejde to. a ikdyž nechám původní defaultní řetězec, a edituju tracky (viz. fleetingglimpseho nápověda v tomto vláknu, tak se mi ve foobaru nezobrazuje tag, ale název originálního tracku. myslím, že to bude nějaká triviální blbost, ale fakt jsem s tím teď v koncích
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Proc tam nemit jen %filename%, pri tom to taky hlasi chybu? (a jakou?)fernetti píše:poradíte mi někdo, jak co nejlíp konvertovat ze shortenů do flaců? dělám to ve foobaru před convert, ale z původního formátu názvu skladby (např. pf1994-10-20d101) se mi touto konverzí změní název na 001 pf 1994-10-20d1t01
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
To je taky fakt Takze abys prejmenoval zpatky ty soubory tvaru "001 pf 1994-10-20d1t01", tak ty soubory oznacis, Ctrl+M a v tom dialogu do "Search For:" napises ^[0-9]{3} (pozor, na konci je jeste mezera), zaskrtnes RegEx a potvrdis Predpokladam, ze pf neni oddelene mezerou od 1994-10-20d1t01, ale ze to je jen preklep.
The sun is the same in a relative way but you're older,
tak jsem zkusil měnit formátovací řetězec, ale ani ťuk, konvertované soubory buď hážou syntax error anebo se uloží pod názvem, které nechci. takže se ještě jednou ptám: jak zkonvertovat shorteny do flacu tak, abych zachoval původní názvy souborů? (hromadné přejmenovávání např. v totalcommanderu beru až jako nejzazší možnost). přece když to jde ostatním, musí to jít i mně! možná nejlepší by bylo, kdy sem někdo zkopčil svůj funkční formátovací řetězec...
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Možná nechápu správně co potřebuješ, ale nestačilo by ti zadat v nastavení toho Converteru do Output file names %filename% ?fernetti píše:jo, to by možná taky šlo, ale za prvé to musí jít ve foobaru a za druhé budu dělat konverze a tagování více než 70GB loslessů, takže na to není ani čas a ani chuť...
Potom má výsledný soubor stejný název jako původní
...and after all we're only ordinary men
jo, ten MKWact jsem taky měl, dnešní trader´s little helper je vlastně to samé, akorát v lepším uživatelském prostředí a trochu vylepšený. takže jo, dekódovat shn -> wav a následně encode wav -> flac - to jde. akorát je to na dlouho a přijde mi to zbytečné, když to stejné by měl zvládnout foobar akorát s tím rozdílem, že to jde rovnou ze shortenů do flaců.Protoze k shortenum se jen tak nedostanu tak mam uz asi deset let nakej starej kram, MKW Audio Compression Tool nebo neco takovyho, tim to rozbalim do wavu a pak pouziju FLAC Frontend a nazvy souboru zustanou.
zkusil jsem, ale místo původního názvu souboru mi to vyhodilo soubor _.flacMožná nechápu správně co potřebuješ, ale nestačilo by ti zadat v nastavení toho Converteru do Output file names %filename% ?
Potom má výsledný soubor stejný název jako původní
mám verzi 0.8.3, která to má v nastavení trošičku jinak, ale ten řetězec jsem takhle měl a ani ťuk.
nicméně neva, ten trader´s little helper je taky moc šikovná věc, při trošce cviku ta konverze přes wav není zas tak hrozná. dá se na to zvyknout. foobar mám tedy jen na tagování.
i tak díky za snahu o pomoc
nicméně neva, ten trader´s little helper je taky moc šikovná věc, při trošce cviku ta konverze přes wav není zas tak hrozná. dá se na to zvyknout. foobar mám tedy jen na tagování.
i tak díky za snahu o pomoc
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Jeste par dni a mas to vyreseni.fernetti píše:i tak díky za snahu o pomoc
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)