Nová reedice na obzoru!
Moderátor: bery
Nová reedice na obzoru!
podle NPF má ještě letos (nejspíš v listopadu) vyjít nová reedice všech klasických alb pink floyd na formátu cd - půjde o boxset, který se zatím pracovně nazývá "the boy, the man". nic moc bližšího se zatím neví, akorát to, že každý titul na cd bude mít artwork udělaný jako kopie původní lp verze. otázkou zůstává, jestli se na cd budou dávat remástry (a pokud ano, tak jaké: buď se použijí starší remástry z první půlky 90. let nebo budou komplet nové jako teď v případě pipera). tato informace už je potvrzena samotným managementem pink floyd, takže o kachnu se zřejmě nejedná.
já tomu rozumím tak, že asi půjde o edici těch cd, které už nějakou dobu jsou k sehnání jako japonské repliky elpíček floydů - akorát se to všecko spakuje do nové knížky a vydá jako ucelený set - obdobně jako třeba kolekce shine on (kterému je ale už nějakých 15 let...).
časem se určitě dozvíme víc - pro ty z vás, kteří ještě floydy v originálech nemáte, to bude zajímavý tip na vánoční dárek, no a pro ty ostatní to bude alespoň zajímavá zpráva
já tomu rozumím tak, že asi půjde o edici těch cd, které už nějakou dobu jsou k sehnání jako japonské repliky elpíček floydů - akorát se to všecko spakuje do nové knížky a vydá jako ucelený set - obdobně jako třeba kolekce shine on (kterému je ale už nějakých 15 let...).
časem se určitě dozvíme víc - pro ty z vás, kteří ještě floydy v originálech nemáte, to bude zajímavý tip na vánoční dárek, no a pro ty ostatní to bude alespoň zajímavá zpráva
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nová reedice na obzoru!
Wow!!!!
Zacinam sporit do kasicky.
(Inzerce:
Prodam Shine On CD Box Set.
Prodam Remastered TPatGoD, More,Ummagumma, AHM, ObC, DSoT, Pulse.... Vsechno ve velmi dobrem stavu.
Zn: Levne a rychle. )
(Joke)
Zacinam sporit do kasicky.
(Inzerce:
Prodam Shine On CD Box Set.
Prodam Remastered TPatGoD, More,Ummagumma, AHM, ObC, DSoT, Pulse.... Vsechno ve velmi dobrem stavu.
Zn: Levne a rychle. )
(Joke)
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
no já bych s tím prodejem starších cd zas tak nevyšiloval... otázkou totiž zůstává kvalita remástrů - podle toho, jak sleduju všeobecný trend posledních let, tak je docela možné, že ty nejnovější verze budou horší než ty předchozí. sice v případě floydů šlo o zvuk vždy až na prvním místě, tak snad se nemusíme bát nejhoršího (komprese, ořez frekvencí, ztráta dynamiky), ale člověk nikdy neví, žejo.
když mám mluvit za sebe, tak svoje origo cd s floydy zatím neprodávám, byť mám už skoro vše na původních elpíčkách - má to pro mě cenu právě kvůli srovnání kvality zvuku a taky rozdílných artworků na jednotlivých edicích.
když mám mluvit za sebe, tak svoje origo cd s floydy zatím neprodávám, byť mám už skoro vše na původních elpíčkách - má to pro mě cenu právě kvůli srovnání kvality zvuku a taky rozdílných artworků na jednotlivých edicích.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Anyway... a vydat neco co doted nevydali... to se jim vubec ani v nejhorsim snu nezdalo, ze?
jak pozoruju, tak zprávy o téhle edici se začínají pomaličku množit (teď už na pinkfloydz.com) - potvrzuje se tedy, že nejde o kachnu.
mimo to, co jsem už napsal dřív, jsem zjistil, že by tato kolekce měla obsahovat i bonusové dvd s rozhovory s členy kapely a (možná!) i s nějakým doposud nevydaným materiálem. boxset, na jehož frafické úpravě dělal storm thorgerson, by měl vyjít začátkem prosince.
mimo to, co jsem už napsal dřív, jsem zjistil, že by tato kolekce měla obsahovat i bonusové dvd s rozhovory s členy kapely a (možná!) i s nějakým doposud nevydaným materiálem. boxset, na jehož frafické úpravě dělal storm thorgerson, by měl vyjít začátkem prosince.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvedavy kolik to bude stat... Sveho casu Box Set Shine On vysel na disk levneji nez kdybych kupoval albumy jednotlive + tam byla knizka, pohlednice...
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Jak na to tak koukam - prijde mi to (jako ostatne temer vzdy u floydu) - krasne, cucave obaly - zda se zase neprakticke...
Pokud si to koupim budu to muset zase vsechno "prebalit"
Ale je to moc hezky !!!!
Pokud si to koupim budu to muset zase vsechno "prebalit"
Ale je to moc hezky !!!!
Myslel jsem, že by si to pak kvůli tý jedný písničce mělo nutkání koupit dalších pár tisíc lidí.
Co bych si přál? Cokoli, co by za to stálo... nevydané věci (minimálně ty dvě se Sydem), nějaké další živé nahrávky, co třeba dělali v souvislosti s Ummagummou, věci z BBC (abych mohl vyhodit bootlegy)...
Co bych si přál? Cokoli, co by za to stálo... nevydané věci (minimálně ty dvě se Sydem), nějaké další živé nahrávky, co třeba dělali v souvislosti s Ummagummou, věci z BBC (abych mohl vyhodit bootlegy)...