Proč ne?proti píše:Kdyz uz ty holky nemohl balit svim usmevem.bery píše:Dost dobréBasista Roger Waters má daleko k nostalgickému pamětníkovi.
Nedávno prohlásil, že si desku od jejího vydání vlastně ani jednou neposlechl. Řeči o psychedelii nebo avantgardním rocku mu vždy přišly přitažené za vlasy a jak říká, tehdy šlo hlavně o to vydělat si na živobytí a dostat holky do postele
Piper At the Gates of Dawn - Re-Release 2007
Moderátor: bery
What do you mean interesting?
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomu rikam usmev labuznika.
Kdyz takovym usmevem bali holky, tak to je jakoby ve stylu:
"Come on, Baby, snim te na veceri."
Kdyz takovym usmevem bali holky, tak to je jakoby ve stylu:
"Come on, Baby, snim te na veceri."
Naposledy upravil(a) proti dne 14.09.2007 6:31:24, celkem upraveno 1 x.
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
A neni to ta stejna monoverze, ktera vysla pri 30. vyroci? To bych mel mit doma...eclipse píše:ja jsem slysel (nelegalni ) mono verzi pipera z tehle edice (tim ostatnim jsem se nemel cas zabyvat) a MOC se mi libi, vice nez stereo mixy... pokud to nevyslo samostatne, tak si myslim, ze uz jen kvuli tomu to stoji za tofernetti píše:...tak nevím, mám si to přece jen sehnat nebo ne...???
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Ono to asi nebude uplne to same, kdyz to je 2007 remaster. Nevim, jestli v tom bude velky rozdil.proti píše:A neni to ta stejna monoverze, ktera vysla pri 30. vyroci? To bych mel mit doma...eclipse píše:ja jsem slysel (nelegalni ) mono verzi pipera z tehle edice (tim ostatnim jsem se nemel cas zabyvat) a MOC se mi libi, vice nez stereo mixy... pokud to nevyslo samostatne, tak si myslim, ze uz jen kvuli tomu to stoji za tofernetti píše:...tak nevím, mám si to přece jen sehnat nebo ne...???
remaster neznamená remix. do masteringu patří odšumění, ekvalizace(dodá určitou podobu), vícepásmová dynamická komprese ("slepí" zvuk), zkreslení a la lampová technika (dá se emulovat na komplu, když se s tím umí, vyvolá to daleko lepší zvuk(hlavně ve výškách)), dozvuk (nocomment), rozšíření sterea (zvětšuje rozdíl mezi LaP na jednotlivých frekvencích), oprava fáze a nakonec limiter (taková ta věc, že dneska všechno řve a má dynamiku 000nic).eclipse píše: Ono to asi nebude uplne to same, kdyz to je 2007 remaster. Nevim, jestli v tom bude velky rozdil.
pochybuju(nadějne), že PF nepoužijou limiter, nicméně ten zbytek věcí je pro dobrej zvuk víceméně nezbytnej a je to jen o tom kdo dělá remaster a jak tu hudbu cítí
Live In Peace
- matthewmatt
- boy child
Vážně
Vážně? Tu 3 CD verzi? Někde v okolí Zlína??? Kde proboha prosímtě???bery píše:Dnes jsem to potěžkával v obchodě (zabalené ) za myslím ~830 a vypada to moc hezky
V Bontonu to mám objednané už čtvrtý týden a asi se fakt budu muset vrhnout na nákupy přes internet...
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ve Frýdku Místku v Bontonlandu to bylo.
Jinak ve Zlíně mi to furt jen slibují, stejně jako Gilmoura, takže aspoň toho už jsem si konečně objednal přes internet.
říkal jsem si že udělám tržbu obchodu kde rád chodím a kde jsem toho už hodně koupil ale když jim to tak trvá...
Jinak ve Zlíně mi to furt jen slibují, stejně jako Gilmoura, takže aspoň toho už jsem si konečně objednal přes internet.
říkal jsem si že udělám tržbu obchodu kde rád chodím a kde jsem toho už hodně koupil ale když jim to tak trvá...
...and after all we're only ordinary men
- matthewmatt
- boy child
Díky za radu, prdím na ně, objednám to přes net...bery píše:Ve Frýdku Místku v Bontonlandu to bylo.
Akorát škoda toho poštovného...