Inside Out
Moderátor: bery
ale no jo, já časem vychladnu, ale stejně mi nikdo nevymluví, že to bb art totálně zazdil a promrhal velkou šanci. ale možná jsem mimo a stavím si vzdušné zámky a kšeft s touhle knížkou dost možná nebude tak velký, jak si tady namlouvám(e). ono s odstupem času bude ten český překlad přece jen velké plus, ať už to bylo jak bylo.
určitě by mě ale zajímalo (a asi tak napíšu dotaz přímo na bb art), zda bude k mání i ta velká vázaná bichle (když už budu mít masona v češtině, tak ať to stojí za to...) a zda by pořádal autogramiádu páně masona. já si myslím, že optimismus by v tomto případě byl více než opodstatněný. nick byl v polsku, maďarsku, plus v dalších zemích evropy, tak nevidím důvod, proč by nedojel k nám?
určitě by mě ale zajímalo (a asi tak napíšu dotaz přímo na bb art), zda bude k mání i ta velká vázaná bichle (když už budu mít masona v češtině, tak ať to stojí za to...) a zda by pořádal autogramiádu páně masona. já si myslím, že optimismus by v tomto případě byl více než opodstatněný. nick byl v polsku, maďarsku, plus v dalších zemích evropy, tak nevidím důvod, proč by nedojel k nám?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si sezen audio book a muzes Nickova slova poslouchat Nickovym hlasem.eclipse píše:precejen original jsou primo Nickova slova
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
no to je jak s biblí: každý další překlad je přesnější míň a míň (až z toho v případě vykladačů bible vznikly takové ošklivosti jako papežské schizma, hereze, reformace a pálení čarodějnic...)eclipse píše:precejen original jsou primo Nickova slovaskypekai píše:já kdybych měl na výběr mezi českou a původní a neměl ještě ani jednu tak bych si beztak tu anglickou vzal protože bych chtěl vědět co Mason doopravdy napsal
- the Dark Lord
- piper
Taky se přidávám a jenom bych dodal, že už čtu v češtiněthe Dark Lord píše:Sám bych to neřekl lépe.Jend píše:Chápu rozhořčení těch, co si Iniside Out již zakoupili v Angličtině.
Avšak já jako ten, co tak neučinil, říkám: HALELUJA!
Lepší s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít.
nikde jsem nenašel, jaké konkrétní rozdíly mezi vázanou a paperbackovou verzí inside out jsou. james tu sice psal, že ta vázaná je lehce aktualizovaná, ale mě spíš zajímá rozsah obrazových příloh. tak nějak podvědomě si myslím, že v té vázané bichli musí být fotek víc...
- the Dark Lord
- piper
- the Dark Lord
- piper
- Kwisatz Haderach
- seer of visions