Distant Bells
Moderátor: bery
bery píše:Tak jsem je minulý týden shlédl a byl jsem mile překvapen. Musím říct že kytarista je opravdu šikovný, nevím co jsem čekal ale ta kytara zněla fakt dobře. Překvapilo mě i to že mají takový ansámbl - dvě kytary, dva klávesisti z nichž jeden obsluhuje i saxofon a kytaru, dvě doprovodné zpěvačky. Troufli si i na celkem náročné kousky (GGITS ) což taky oceňuju i když výsledek byl občas trochu horší.
Semtam jim to ujelo (například opravdu hrozivě znějící vokály na konci happiest days of our lives) hlavně ve vokálech, přišlo mi že občas se nějak neslyší (jeden z hlasů falešně)
Celkově to ale hodnotím velmi kladně, mají dobře našlápnuto na The Czech Pink Floyd Show .
Vrcholy dle mě: Shine On (úvodní skladba), Young Lust, Run Like Hell, Coming back to life, ITF.. no jako celkově mi to přišlo dost povedené
jj, občas je to s vokálama peklo
nevím, jestli mi to teď v pondělí vyjde, ale rád bych se na monte bů zajel podívat, akorát nevím, jestli budu mít šanci koupit lupen přímo na místě? předprodej neřeším, protože nevím, jestli mi to časově vyjde, ale kdyby přece jen, tak bych nechtěl z brna odjet s nepořízenou...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Nějaké lupeny ještě určitě budou, ale nutno dorazit včas.fernetti píše:nevím, jestli mi to teď v pondělí vyjde, ale rád bych se na monte bů zajel podívat, akorát nevím, jestli budu mít šanci koupit lupen přímo na místě? předprodej neřeším, protože nevím, jestli mi to časově vyjde, ale kdyby přece jen, tak bych nechtěl z brna odjet s nepořízenou...
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, dovoluji si vás pozvat na další koncert v brněnském planetáriu, který proběhne v pondělí 10. listopadu od 19.00. Lístky stojí 120 Kč a dají se koupit u nás na Kraví hoře.
Naposledy upravil(a) paulie dne 04.11.2008 11:31:29, celkem upraveno 1 x.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Do konce roku hraji jeste dva koncerty:
http://www.distantbells.net/cz/onstage.php
24.1.09 - Velke Karlovice?
Aha... to su Pavlovice "(, ale snad to beryho zvedlo ze zidle. ")))
http://www.distantbells.net/cz/onstage.php
24.1.09 - Velke Karlovice?
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
díky za přání, já jedu (konečně...) a ty si to nějak zařiď a pojeď takybery píše:No to teda zvedlo!proti píše:24.1.09 - Velke Karlovice?
No nic, ale až budou poblíž tak jdu, posledně se mi to líbilo. Těm co jdou teď, přeju pěkný zážitek.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.