Live in Gdansk 2006
Moderátor: bery
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Live in Gdansk 2006
Takova novina a nikdo nic neřekne ... .
Vypadá to že vydání záznamu koncertu z Gdansku je už naplánováno a obal je už taky znám, to určitě potěší všechny, včetně přítomných živoucích učástníků tohoto jistě pamětihodného koncertu.
http://blog.davidgilmour.com/2008/05/li ... -cove.html
Vypadá to že vydání záznamu koncertu z Gdansku je už naplánováno a obal je už taky znám, to určitě potěší všechny, včetně přítomných živoucích učástníků tohoto jistě pamětihodného koncertu.
http://blog.davidgilmour.com/2008/05/li ... -cove.html
...and after all we're only ordinary men
jo, tak to su opravdu zvědavej. Vyjde to někdy v září (teoreticky=). Pokud to bude znít jak bonus na DVD, tak to až tak moc nepotěší...orchestr nebyl skoro slyšet, ale pokud ten ochestr vypíchne dopředu tak to bude naprosto super. Navíc mám pocit, že na RAH byl díky natáčení tak nějak "svázanej" a že na většině koncertů se podstatně víc vyřádil, takže bootlegy i bonusy předvádí podstatně víc než live at RAH.
Měl by vydat jak Deep Purple nebo Grateful Dead vlastní bootleg kolekce. Každopádně tohle koupím originál hned, jak to bude dostupný.
Mimochodem vyjde to i na DVD nebo tak něco?
Měl by vydat jak Deep Purple nebo Grateful Dead vlastní bootleg kolekce. Každopádně tohle koupím originál hned, jak to bude dostupný.
Mimochodem vyjde to i na DVD nebo tak něco?
Live In Peace
o dvd jsem nikde nic nečetl, ale možné je všechno... osobně si ale myslím, že vyjde "jen" cd verze. sice jsem trochu na rozpacích, jestli si ho pořídím, bootleg už doma mám (díky, harmane ), takže dost dobře nevím, proč si pořizovat i tohleto ofic. live vydání?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
dnes mi došel do mailu newsletter od NPF a prý live in gdansk bude na dvd. tak nevím. a součástí má prý být i dokument z pobytu gilmoura tam. takže fakt nevím...
jinak souhlas s pauliem, david si v gdansku vymýšlel a blbnul víc než by bylo zdrávo. pro mě to byl asi jeho nejhorší výkon, co jsem z bootlegů jeho tour slyšel.
jinak souhlas s pauliem, david si v gdansku vymýšlel a blbnul víc než by bylo zdrávo. pro mě to byl asi jeho nejhorší výkon, co jsem z bootlegů jeho tour slyšel.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
No vyborne!!!!
Predpokladam, ze tohle DVD pak vyjde jako "bonus DVD" k DVD OaI, a pak si to vse koupim za levnejsi peniz (2 v 1).
(ze by se prvni DVD neprodavalo tak dobre, ze David vydava hned druhe? )
Predpokladam, ze tohle DVD pak vyjde jako "bonus DVD" k DVD OaI, a pak si to vse koupim za levnejsi peniz (2 v 1).
(ze by se prvni DVD neprodavalo tak dobre, ze David vydava hned druhe? )
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Bude to CD. Už i na neptunu nepravdivou zprávu o vydání DVD opravili:
http://www.neptunepinkfloyd.co.uk/news/?y=08&id=0504
http://www.neptunepinkfloyd.co.uk/news/?y=08&id=0504
What do you mean interesting?
totéž "hopefully" se objevuje i na davidově blogu. ikdyž zrovna v tomto případě si myslím, že slíbený termín stihnou: za prvé na to mají skoro půl roku od ohlášení a za druhé se jedná jen o audio, tzn. problémy s editací videa, které bývají časově asi nejnáročnější, odpadají. vlastně se jen jedná o smíchání finálního mixu z existujících tracků. (velmi zjednodušeně řečeno )
The tracks included on the DVD are as follows: the complete 'On an Island' album, 'A Great Day For Freedom', 'Astronomy Domine', 'Comfortably Numb', 'Echoes' and 'High Hopes'. Full tracklisting and packaging details to follow.
Chápu to dobře, že nevydá z Gdaňsku Fat Old Sun?
více o vydání zde
Chápu to dobře, že nevydá z Gdaňsku Fat Old Sun?
více o vydání zde
Live In Peace