Dark Side Of The Moon, dnes 22:25 na ST2
Moderátor: bery
Dark Side Of The Moon, dnes 22:25 na ST2
podrobnosti na: http://www.csfd.cz/film.php?top=1&id=178749
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
naopak, ten dabing byl fajn - nevím, jestli to u nás už na čt běželo, ale mám pocit, že pokud ano, tak jedině s titulky, což je dost opruz - sledovat obraz a ještě k tomu číst text.NatkA píše:Tak som sa už dopozerala a bolo to fajn! Konečne som rozumela! Aj keď,čo sa týka dabingu,je to práve tá slabšia stránka Slovákov,na vás,Čechov proste nemáme!
NatkA
jinak pro mě to byla opravdu krásná hodinka, je k nezaplacení vidět (a slyšet), jak se album postupně utvářelo a např. vokály davida s richardem puštěné samostatně byly pro mě totálním balzámem radosti. co by mě ještě navíc zajímalo byly live footages ze začátku dokumentu - odkud (z jakého koncertu přesně) byly?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Na CT2 to uz bezelo, s titulkama, coz je podle mne mnohem lepsi protoze prekladatele maji tendenci vypoustet slova nebo i cele vety a clovek si precte to hlavni a spoji si to pripadne s tim zbytkem, co slysi.fernetti píše:naopak, ten dabing byl fajn - nevím, jestli to u nás už na čt běželo, ale mám pocit, že pokud ano, tak jedině s titulky, což je dost opruz - sledovat obraz a ještě k tomu číst text.NatkA píše:Tak som sa už dopozerala a bolo to fajn! Konečne som rozumela! Aj keď,čo sa týka dabingu,je to práve tá slabšia stránka Slovákov,na vás,Čechov proste nemáme!
NatkA
jinak pro mě to byla opravdu krásná hodinka, je k nezaplacení vidět (a slyšet), jak se album postupně utvářelo a např. vokály davida s richardem puštěné samostatně byly pro mě totálním balzámem radosti. co by mě ještě navíc zajímalo byly live footages ze začátku dokumentu - odkud (z jakého koncertu přesně) byly?
Prave ty footages jsou mou tajnou nadeji, ze existuje kvalitni zaznam z te doby a ze to jednou vyjde...Jinak mne se strasne libi ten moment kdy Dave jen tak zahraje riff ze sola v Time, ty rvouci, kvilive tri vteriny mi privozuji heart attack
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
O vzniku alba, ale nejaky zabery z koncertu jsou tam taky. Jinak na netu to urcite sezenes. Hledej "Documentary on making The Dark Side Of The Moon".Harman píše:mám opravdu blbý dotaz, to je o vzniku DSoTM nebo záznam koncertu????může to někdo nahrát a pak hodit někam na ftp?
The sun is the same in a relative way but you're older,
komentovaný dokument, ve kterém členové kapely a nejdůležitěljší osoby kolem DSOTM mluvili o vzniku všech skladeb z alba, včetně názorných ukázek, jak ve stuidu tvořili různé zvuky a harmonie. navíc k tomu bylo pár záběrů z živého předvedení DSOTM v r. 1973, o kterém nevím, že by existovalo - byl to barevný záznam ve velmi dobré kvalitě.Harman píše:mám opravdu blbý dotaz, to je o vzniku DSoTM nebo záznam koncertu????může to někdo nahrát a pak hodit někam na ftp?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
kdyby nebyli distributoři blbí, mohli by celej záznam vypustit. Imho by se toho prodalo mnohem víc než nové edice PULSEfernetti píše:komentovaný dokument, ve kterém členové kapely a nejdůležitěljší osoby kolem DSOTM mluvili o vzniku všech skladeb z alba, včetně názorných ukázek, jak ve stuidu tvořili různé zvuky a harmonie. navíc k tomu bylo pár záběrů z živého předvedení DSOTM v r. 1973, o kterém nevím, že by existovalo - byl to barevný záznam ve velmi dobré kvalitě.Harman píše:mám opravdu blbý dotaz, to je o vzniku DSoTM nebo záznam koncertu????může to někdo nahrát a pak hodit někam na ftp?
Live In Peace
Mne sa páčila najmä tá časť,keď na syntetizátore,alebo čo to bolo,tvoril Roger a Dave "On the run".To bolo skvelé,aká jednoduchosť!!!Ale pritom nádherná jednoduchosť! Stále budem odsudzovať človeka,ktorý napísal o Rogerovi tie blbosti! Aj keď ten jeho spev najčistejší nebol ,ale beriem,má svoje roky,atď,atď...
NatkA
NatkA
"I´ve been mad for fucking years,absolutely years,been over the edge for yonks,been working me buns off for bands...