Broken China
Moderátor: bery
Broken China
Zdravím všechny znalce kvalitní hudby.
Dle mého soukromého názoru je deska Ricka wrighta Broken China to nejlepší, co jsem od PF slyšel od roku 79. Máte podobné pocity?
Dle mého soukromého názoru je deska Ricka wrighta Broken China to nejlepší, co jsem od PF slyšel od roku 79. Máte podobné pocity?
- the Dark Lord
- piper
Album mám, takový názor na něj sice nemám, řekla bych, že všechna alba od 79 Floyd jsou lepší než Broken China...
Nicméně mám ho moc ráda - myslím, že je lepší než všechny Gilmourovy sólovky dohromady tak ho vidím já...
Nicméně mám ho moc ráda - myslím, že je lepší než všechny Gilmourovy sólovky dohromady tak ho vidím já...
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
- the Dark Lord
- piper
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Nesrovnaval bych to s Davidovymi solovkami..je to uplne jina hudba a mne se moc libi. Jinak Breakthrough je podle mne lepsi na Daveove DVD nez na albu v podani Sinéad O'Connor.Jana píše:Album mám, takový názor na něj sice nemám, řekla bych, že všechna alba od 79 Floyd jsou lepší než Broken China...
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
To by pak nešlo srovnávat nic...FleetingGlimpse píše:Nesrovnaval bych to s Davidovymi solovkami..je to uplne jina hudba
Jo a myslím to zcela vážně, ale není to urážka Davida, je to pochvala Ricka
Jo, ale od Zdi byly všechny desky už spíše sólovky - Final cut je Waterse s doprovodem floydů a bez Wrighta, Mom L R je zase Davidova s Nickem, Division Bell je výborná deska, ale něco se z toho vytratilo (Waters). Nejvíc floydovsky zněly sólovky Rogera.
Míra píše:Akorát, že to už nejni tak úplně PF
btw ještě jsem to neslyšel.
- the Dark Lord
- piper
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
S Division Bell nesouhlasim, u AMLOR a TFC vaham...spis bych rekl ze ze vsech solovych projektu ty Watersovy mely nejblize ke zvuku Pink Floyd.Yettel píše:Jo, ale od Zdi byly všechny desky už spíše sólovky - Final cut je Waterse s doprovodem floydů a bez Wrighta, Mom L R je zase Davidova s Nickem, Division Bell je výborná deska, ale něco se z toho vytratilo (Waters). Nejvíc floydovsky zněly sólovky Rogera.Míra píše:Akorát, že to už nejni tak úplně PF
btw ještě jsem to neslyšel.
The sun is the same in a relative way but you're older,
Já to věděla dávnoMíra píše:Nejvíc floydovsky zněly sólovky?
No to sou noviny . . .
Rogerovy sólovky rozhodně navazují na PF víc než Momentary Lapse of Reason... Nicméně bych tady nerada rozvýřila bouřlivou debatu... Momentary mám ráda
- the Dark Lord
- piper