Broken China
Moderátor: bery
- the Dark Lord
- piper
Pokud vim, plácal si něco o tom, že Rogera nechceš, ale mám to doma a to je 192 km daleko, takže někdyMíra píše: Však jsem si taky u tebe "objednal" všechny sólovky co od PF máš, ne?
Ale je málo času . . .
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- the Dark Lord
- piper
Ajova, vlastně. Vidíš to.Jana píše:Pokud vim, plácal si něco o tom, že Rogera nechceš, ale mám to doma a to je 192 km daleko, takže někdyMíra píše: Však jsem si taky u tebe "objednal" všechny sólovky co od PF máš, ne?
Ale je málo času . . .
Jsem zapoměl, že Rogera jedinýho jsem nedal . . .
Ale jinak jsem dal všechny a tak mi to splynulo . . .
Teda krom Syda (myslim) - od něj máš jen The Madcap Laughts a to už mám taky . . .
Ale máš pravdu v tom, že s Rogerem jsem chtěl ještě počkat, nicméně Ça Iru si sehnat plánuju téměř od té doby co vyšla . . .
Tak proč to nerozšířit i o to ostatní . . .
Broken China? Perfektní solo album, nejfloyd a asi taky nejlepší, které jsem od všech členů slyšel... Jak tomu bývalo, Waters s Gilmourem si chyběli v tvorbě během Floyd War... Takže Wright zatím u mě vede
Taky asi proto, že to album má s PF hodně společného, dle mě se mohlo stát zpracované skupinou a vydané pod značkou...
Taky asi proto, že to album má s PF hodně společného, dle mě se mohlo stát zpracované skupinou a vydané pod značkou...
Úha,tak mne si nehovoril o tom,že máš sólovky... Čo tak podeliť sa o ne???Míra píše:Ajova, vlastně. Vidíš to.Jana píše:Pokud vim, plácal si něco o tom, že Rogera nechceš, ale mám to doma a to je 192 km daleko, takže někdyMíra píše: Však jsem si taky u tebe "objednal" všechny sólovky co od PF máš, ne?
Ale je málo času . . .
Jsem zapoměl, že Rogera jedinýho jsem nedal . . .
Ale jinak jsem dal všechny a tak mi to splynulo . . .
Teda krom Syda (myslim) - od něj máš jen The Madcap Laughts a to už mám taky . . .
Ale máš pravdu v tom, že s Rogerem jsem chtěl ještě počkat, nicméně Ça Iru si sehnat plánuju téměř od té doby co vyšla . . .
Tak proč to nerozšířit i o to ostatní . . .
NatkA
"I´ve been mad for fucking years,absolutely years,been over the edge for yonks,been working me buns off for bands...
- the Dark Lord
- piper
Aha!To som nejak nezaregistrovala!Míra píše:Mám je "objednané" - to je trošililinku rozdíl.NatkA píše:Úha,tak mne si nehovoril o tom,že máš sólovky... Čo tak podeliť sa o ne???
NatkA
A neboj, ty víš že já nejsem hamoun . . .
Ale v slove "hamoun" sa strácam... :
NatkA
"I´ve been mad for fucking years,absolutely years,been over the edge for yonks,been working me buns off for bands...
Jen bych prohodila Amused - to bych dala dopředu, ale jinak se s tímhle tvrzením docela souhlasím.... A taky bych jen zmírnila ten soud ohledně The Division Bell, který se mi moooc líbí... Ale Broken China,ta je doooobrá....Bubla píše:Broken China je asi moje nejoblíbenější sólovka člena Pink Floyd (dál Amused To Death a David Gilmour). Méně usedlé a víc floydovské než Division Bell.
Finally I understand the feelings of the few
No, ono Division Bell má z půlky výborné věci (High Hopes, ...), ale z té druhé je to vážně slabé, narozdíl od Broken, které má sílu od začátku do konce.Jana píše:Jen bych prohodila Amused - to bych dala dopředu, ale jinak se s tímhle tvrzením docela souhlasím.... A taky bych jen zmírnila ten soud ohledně The Division Bell, který se mi moooc líbí... Ale Broken China,ta je doooobrá....Bubla píše:Broken China je asi moje nejoblíbenější sólovka člena Pink Floyd (dál Amused To Death a David Gilmour). Méně usedlé a víc floydovské než Division Bell.