Samozřejmě jsem nemyslel, že bych během koncertu někam odcházel. Ale udělat si takovou jakousi pohodu a vidět to kompaktně jako celek. Podle mě, když člověk bude stát těsně u pódia pod tou vysokou zdí, leccos mu může ujít. Navíc je tu otázka financí, já jakožto chudý student... Prostě budu rád, že uvidím i druhý koncert. Leda, že byste mě někdo zasponzoroval... Nebo můžu zkusit napsat Rogerovi, jestli by mi nesehnal nějakou VIP vstupenku (klidně bych bral i stojáka na vrcholu zdi).PetrM píše:A pánové - druhej koncert na ochoze s pivečkem a oříškama? Kdybych dal skoro 2 lirty za (nejlevnější) lístek, tak bych i tak nemrhal časem chozením pro pívo a oříšky, ty si můžu dát kdykoli kdekoli jinde. Já si to jedu 2x naplno užít!
Roger v Praze 2011
Moderátor: bery
Tak to bych bral taky a při CN by mi mohli pověsit na krk kytaru, to sólo asi z poloviny umím, do tý doby bych se ho doučil a Killminster by se aspoň moh jít vyčůratHarold píše:Nebo můžu zkusit napsat Rogerovi, jestli by mi nesehnal nějakou VIP vstupenku (klidně bych bral i stojáka na vrcholu zdi).
It all makes perfect sence...
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Přesně to je ta první myšlenka, co mi přišla na rozum, když jsem se podíval na ten plakát.ogi píše:hezkýýýýý
proc to uz nemas doma?
Třeba pod rouškem tmy, by to šlo...
(btw... kde se nachází ta pumpa? )
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Také si to jdu užít 2x do kotle, z dálky jsem to na podzim viděl v Nassau Coliseum (odkaz na moje fotky je na Pinkfloyd.cz), kde byla pouze místa k sezení a lístky do 1. řady byly šíleně drahé. Ne tedy, že by to sezení bylo využité, všichni celou dobu stáli. Každopádně Roger měl ohromnou formu a ohromně si to užíval. Sice i ostatní hudebníci jsou výborní, ale není pochyb, že toto je prostě one man show.
Bus stop, rat bag, haha, charade you are
fotky jsem viděl, moc pěkné! v NY asi problém s pronášením foťáků nebyl, co? v O2 areně asi problém tradičně bude, takže ani nemá smysl snažit se brát foťák s sebou...?Marooned píše:Také si to jdu užít 2x do kotle, z dálky jsem to na podzim viděl v Nassau Coliseum (odkaz na moje fotky je na Pinkfloyd.cz), kde byla pouze místa k sezení a lístky do 1. řady byly šíleně drahé. Ne tedy, že by to sezení bylo využité, všichni celou dobu stáli. Každopádně Roger měl ohromnou formu a ohromně si to užíval. Sice i ostatní hudebníci jsou výborní, ale není pochyb, že toto je prostě one man show.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
fernetti píše:fotky jsem viděl, moc pěkné! v NY asi problém s pronášením foťáků nebyl, co? v O2 areně asi problém tradičně bude, takže ani nemá smysl snažit se brát foťák s sebou...?
Foťáky byly povolené, lidé zákaz blesků docela dodržovali. Politiku O2 Areny nechápu, protože si to lidé fotili a natáčeli celé americké turné. Cit, obchodních podmínek O2 Areny:
Je zakázáno fotografování a pořizování obrazových a zvukových záznamů v průběhu akce včetně přestávek.
Bus stop, rat bag, haha, charade you are