David koncertující - 2015
Moderátor: bery
David koncertující - 2015
Naskýtá se nám jedinečná šance shlédnout štěpný koncertík s Davidem. Zde jsou k výběru místa a termíny:
http://www.neptunepinkfloyd.co.uk/david ... ts-on-sale
Nepojede někdo se mnou ???
Zdraví Vás poslední žijící člen tohoto fóra....
http://www.neptunepinkfloyd.co.uk/david ... ts-on-sale
Nepojede někdo se mnou ???
Zdraví Vás poslední žijící člen tohoto fóra....
Welcome my son, welcome to the machine
no my urcite ideme na FB na stranke Pigs on the wing bola tiez diskusia, videl som tam troch styroch ludi co maju listky
Do you like our pig? We don't like him very much. Right, that's enough fun; home piggy. This next one is for all you disco fans - with a nice bouncy beat - called 'Run Like Hell'.
ja som zvedavy, ci bude aj severoamericke turne inak mozno je dovodom preco sem nik nechodi chyba pri prihlaseni. po logine mi vyhodi error a je potrebne znovu zadat adresu a az potom ma prihlasi
Do you like our pig? We don't like him very much. Right, that's enough fun; home piggy. This next one is for all you disco fans - with a nice bouncy beat - called 'Run Like Hell'.
O severoamerickém turné pochybuji a stejně je to dost daleko.
Já hlavně doufám v nějaké to pěkné DVD vydání koncertu.
Lidí sem chodí dost, dokonce si i vyřizují SZ. Ale každý jen počučí a zase se v tichosti vytratí. Asi nějaký druh mrtvolné lenosti ...
Případné zbloudilce opět zdraví poslední žijící člen tohoto fóra...
Já hlavně doufám v nějaké to pěkné DVD vydání koncertu.
No tak v tom to rozhodně není ......aries101 píše:inak mozno je dovodom preco sem nik nechodi chyba pri prihlaseni. po logine mi vyhodi error a je potrebne znovu zadat adresu a az potom ma prihlasi
Lidí sem chodí dost, dokonce si i vyřizují SZ. Ale každý jen počučí a zase se v tichosti vytratí. Asi nějaký druh mrtvolné lenosti ...
Případné zbloudilce opět zdraví poslední žijící člen tohoto fóra...
Taky jsem lístky prošvih...
Ještě sonduju, jestli by se nenašly nějaký podpultový VIP lístky, ale víc jak 15k za to dát nechci... Mám pocit, že šance se limitně blíží nule...
Tak nevim, jestli by se našel ještě nějakej další blázen, co by se mnou případně vyrazil do Německa do Oberhausenu za takovouhle sumu?
Ještě sonduju, jestli by se nenašly nějaký podpultový VIP lístky, ale víc jak 15k za to dát nechci... Mám pocit, že šance se limitně blíží nule...
Tak nevim, jestli by se našel ještě nějakej další blázen, co by se mnou případně vyrazil do Německa do Oberhausenu za takovouhle sumu?
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ahoooj, jedna z mrtvol se vrací.
Jsem zpět.
Začínám tím, že jsem měl to štěstí a byl jsem na posledním Londýnském koncertě na začátku října v Royal Albert Hall.
Lístky jsem se snažil koupit v od první minuty kdy začal prodej, a byly to teda pěkné nervy.
Každopádně životní zážitek se konal, koncert i Davidova nová deska se mi moc líbí.
Jsem zpět.
Začínám tím, že jsem měl to štěstí a byl jsem na posledním Londýnském koncertě na začátku října v Royal Albert Hall.
Lístky jsem se snažil koupit v od první minuty kdy začal prodej, a byly to teda pěkné nervy.
Každopádně životní zážitek se konal, koncert i Davidova nová deska se mi moc líbí.
...and after all we're only ordinary men
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Welcome!bery píše:Ahoooj, jedna z mrtvol se vrací.
Memories come rushing up to meet me now.
(Pozor na odpadávající končetiny a tak.
)
Gratuluji ke koncertu!
(Já se o koncertním turné dozvěděl až bylo vše vyprodáno. Asi už věci kolem tak nežeru...
"Thinking that I'm getting older and wiser
When I'm just getting old." AF)
Takhle živě na hřbitově... ale ono se to zase uklidní...volka.z píše: ...příjde mi že musí být rozruch kolem desky, koncertu nebo někoho pohřbít aby se zvedla iniciativa v diskuzi.
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Praveze u me tomu tak je Ja nejenze se neprihlasim, ja se na tyto stranky uz vubec nedostanu. Vyjma mobilu, ale ten je pro diskuzni forum dosti nesikovny. Tolik k oduvodneni me nepritomnosti zde. Jinak rozjezd fora bych samozrejme zase uvital.Richard píše:No tak v tom to rozhodně není ......
Lidí sem chodí dost, dokonce si i vyřizují SZ. Ale každý jen počučí a zase se v tichosti vytratí. Asi nějaký druh mrtvolné lenosti ... .
What do you mean interesting?
Přístup na stránky fóra bohužel není úplně v pořádku. Na první pokus o zpuštění stránek se objeví nápis, že zde nic není. Stránky se spustí až na druhý pokus. Pak se stačí zaregistrovat a nechat zaškrtnutou volbu se stálým přihlášením. Pak je to O.K.Jend píše:Praveze u me tomu tak je Ja nejenze se neprihlasim, ja se na tyto stranky uz vubec nedostanu. ...Richard píše:No tak v tom to rozhodně není ......
Lidí sem chodí dost, dokonce si i vyřizují SZ. Ale každý jen počučí a zase se v tichosti vytratí. Asi nějaký druh mrtvolné lenosti ... .
Nebyl by, prosím pěkně, Bery ochotný to tu ošetřit a odvšivit??? Jsem na 100% přesvědčen, že se nám to tu opět rozjede.