Výpadek
Moderátor: bery
Výpadek
Jak jste si možná všimli, měli jsme tu menší výpadek. Teď už je všecko v cajku takže z toho není třeba dělat vědu.
Příjemnou zábavu!
Příjemnou zábavu!
Zjistil jsem, že tu máme problém s psaním nových vláken a SZ.
Při odesílání se vymaže předmět zprávy, viz Volkův příspěvek ve stručném úvodu do fóra.
Na příspěvek nelze pak reagovat a část ho lze přečíst pouze při vyhledání všech zpráv od autora.
Pokusil jsem se dnes napsat SZ. Po jejím napsání se mi automaticky zpráva smazala a objevila se hláška, že je třeba napsat předmět zprávy.
Nešlo by s tím něco učinit ???
Při odesílání se vymaže předmět zprávy, viz Volkův příspěvek ve stručném úvodu do fóra.
Na příspěvek nelze pak reagovat a část ho lze přečíst pouze při vyhledání všech zpráv od autora.
Pokusil jsem se dnes napsat SZ. Po jejím napsání se mi automaticky zpráva smazala a objevila se hláška, že je třeba napsat předmět zprávy.
Nešlo by s tím něco učinit ???
Welcome my son, welcome to the machine
Re:
Ještě nějaké připomínky?proti píše:https://www.youtube.com/watch?v=Pr-JoqFVC5E
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výpadek
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Aha, tak to potom doporučuji navštívit nejbližšího psychoanalytika. No..., ale myslím, že nejsi na tom tak zle.
Zde na nové adrese jsi dokonce jako první, takže orientace a samostatný úsudek fungují správně.
Ale ještě tu není všechno hotovo. Hlavně, že připojení již funguje bez obstrukcí.
Zde na nové adrese jsi dokonce jako první, takže orientace a samostatný úsudek fungují správně.
Ale ještě tu není všechno hotovo. Hlavně, že připojení již funguje bez obstrukcí.
Další příspěvky na toto téma prosím směrovat sem:proti píše:No samozřejmě!!!
http://www.pinkfloydforum.cz/domains/pi ... =16&t=1160
Bylo nutno udělat určitou "aktualizaci" (směrem zpět...), snad dvoudenní přerušení provozu nikoho neodradí od návštěv našeho fóra.
Byl zde dočasný technický problém s chodem fóra, ale zdá se, že k dnešnímu datu snad vše již funguje.
Došlo k drobné odstávce fóra, nyní již vše vyřešeno.