To jsi teda uhodl, to nemá! A k blití dopředu mám mnoho pádných důvodů.fernetti píše:...ale když ty už tu bleješ dopředu, tak to fakt asi nemá vůbec smysl psát, žejo
Rád bych to napsal jasně, ale stručně. Až příliš často se musím s někým dohadovat, přesvědčovat a vyvíjet aktivitu tam, kde bych nemusel
a není to mou povinností. Jednou je to na radnici, pak ve školství, zdravotnictví a takhle bych sice mohl pokračovat dlouho, ale nechci a nebudu.
Takže na budějovické kino mi už prostě síla nezbývá. Když si poroluješ nahoru, tak si všimneš, že primární důvod byl jiný. Zmínil jsem to i ve
vláknu k filmu Rogera Waterse:
Film byl parádní. Současně prohlašuji, že to bylo naposled, co jsem byl v kině. 40 minut mě tam drtí upoutávky na takový krávoviny, že mi docházela moje nekonečná trpělivost.
Já tam prostě odmítám jít, i když se promítat bude. A jestli si myslíš, že kvůli Foydům jsem línej, nebo neschopnej se o něco se pokusit, tak to mě
teda špatně znáš! Co kdyby se v Budějovicích laskavě pokusil někdo jinej? Bydlí tu skoro 100.000 lidí.
Howgh!