David Gilmour Live 2006 Hamburg 11.03.2006
Moderátor: bery
koncert
Zdravím!
Nemáte někdo náhodou ještě volné lístky (nebo jen jeden) na ten koncert v Hamburku (nebo jinde v Německu, špatná by nebyla ani Itálie nebo Francie) nebo nevíte o někom, u koho bych je mohla sehnat? :
Prosím!
Nemáte někdo náhodou ještě volné lístky (nebo jen jeden) na ten koncert v Hamburku (nebo jinde v Německu, špatná by nebyla ani Itálie nebo Francie) nebo nevíte o někom, u koho bych je mohla sehnat? :
Prosím!
Re: koncert
jeden snad volný mám, ale připrav se, že tě ten lupen do hamburku přijde bratru na 2500,- kč. přečti si celé toto vlákno pěkně od začátku a dozvíš se ohledně cesty pár šťastlivců za panem gilmourem víc.Pinky píše:Zdravím!
Prosím!
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Re:
je mi líto, ale nevím o nikom. zkus se podívat na ebay.com, pár nabídek na prodej lístků jsem tam zahlídl.Pinky píše:Celé vlákno jsem přečetla
Takže říkaš, že by jeden lístek byl. A co dva? Vážně se to nedá nějak zařídit? Neznáš ještě někoho, kdo by ho prodával?
podle této fotky to vypadá, že je vidět ze všech míst, takže ani ti vzadu nepřijdou zkrátka - podle plánku, který je na http://www.hamburg-messe.de/hmc/content ... /saal1.php to je od nejvzdálenější sedačky k podiu nějakých 35 metrů a to vůbec není moc.
chceš říct, že ti prodali 20 lístků na jednu adresu??? jak tam pojedete?Petr píše:9., 10. nebo 11. řada, zajištoval jsem asi 20 lupenů, tak nevím, kterej na mně vlastně zbyl
btw. psal jsem dneska na kaersten-jahnke dotaz ohledně možnosti focení a pořizování záznamů, tak jsem dost zvědavý, co mi napíšou (nedělám si sice žádné iluze, že by cokoliv povolili, ale když už, tak mě zajímá možnost úschovy foťáku ve schránce, páč jestli to bude jako třeba v sazka areně (nesmělo sem tam ani s deštníkem!), tak nevím, co se svým nádobíčkem udělám, když mě tam s ním nepustí...
moc hezky panorama toho salu :idea: :idea:
http://www.hamburg-messe.de/hmc/graphic ... ef182ea75b
bude vydet dobre odevsat
joj ja se tesim kua zacal jsem davat bacha na prechodu pro chodce zbytecne se nevystavuju nebezpecnejm situacim floydy neposloucham od olympiady :!: :!:
jinak poslech sem si co ma DGcko na sajtne a mame se na co tesit(akorat me sere ze to hraje na LesPaula woe jak na to negdo muze hrat )
http://www.hamburg-messe.de/hmc/graphic ... ef182ea75b
bude vydet dobre odevsat
joj ja se tesim kua zacal jsem davat bacha na prechodu pro chodce zbytecne se nevystavuju nebezpecnejm situacim floydy neposloucham od olympiady :!: :!:
jinak poslech sem si co ma DGcko na sajtne a mame se na co tesit(akorat me sere ze to hraje na LesPaula woe jak na to negdo muze hrat )