Evidentně taková ta "bulharská" nebo jaká verze, co koluje mezi lidma, že to ale prodávaj jako ofic. DVD a ještě to má obrázek toho novýho, to je fakt nářez...
docela váhám, jestli si to dvd mám objednat už teď na amazonu (našim prodejcům moc nevěřím - viz. např. ukázka přístupu audio3 výše...), ale mám docela dilema, jestli nepočkat, až bude verze s českými titulky (bude-li někdy vůbec...) sice si nemyslím, že by se na dvd nějak moc kecalo, ale přece jen je počeštěná verze bonus, na který snad stojí za to si počkat.
btw. myslíte si, že na dvd bude i záznam z posledního vystoupení 31. května, kde vedle davida a ricka vystoupil i nick? docela bych váhal, jestli to tam dají, protože to by se jednalo o reunion pink floyd ...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Bubla píše:Já bych chtěl vidět Bowieho jak zpívá Arnold Layne. To by tam Gilmour mohl dát, aby měl Syd nějaké peníze.
buď bez obav, na 200% to tam bude btw. david vždycky nějakou sydovu věc přidává právě kvůli tomu, aby syd nezůstal na suchu. osobně bych si moc přál, aby na dvd zůstala i dominoes, ve které phil manzanera skvěle zahrál sydovo glissando. když jsem to slyšel v hamburku naživo, bylo mi skoro do breku, dost mě to dojalo. mám pocit, že v americké části turné tuhle skladbu vypustili.
fernetti píše:osobně bych si moc přál, aby na dvd zůstala i dominoes, ve které phil manzanera skvěle zahrál sydovo glissando. když jsem to slyšel v hamburku naživo, bylo mi skoro do breku, dost mě to dojalo. mám pocit, že v americké části turné tuhle skladbu vypustili.
svoji objednávku na on an island jsem asi po měsíci, co bylo cd běžně v prodeji, u radia beat zrušil. takže pulse objednám kdekoliv jinde, jen tady ne.
už jen z těch malých náhledů je vidět, že obrazová kvalita záznamu je vskutku vynikající!
Taky není důvod, aby nebyla Přecejenom to točili v roce 1994, že A na VHS to má taky moc pěknej obraz, to by bylo blbý kdyby na DVD to mělo obraz horší
Jinak dík za link (ty ukázky jsou na můj vkus moc krátký ), už se nemůžu dočkat
Tipuju, že máme další #1 v prodejnosti na obzoru (možná se pletu, ale uvidíme )