The Wall v Českém Krumlově
Moderátor: bery
The Wall v Českém Krumlově
Filip Benešovský s přáteli předvedou kompletní představení the Wall v Českém Krumlově. Tento benefiční koncert se uskuteční 9. září 2006 a více info o něm je k mání zde: http://www.ckrumlov.info/docs/cz/atr135.xml
v souvislosti s tím se na všechny obracím s prosbou o pomoc při organizaci koncertu. spolupořadatelem této akce je fanklub pinkfloyd.cz, který bude spolupracovat na technickém zajištění celé akce. protože ale potřebných rukou je stále málo, obracím se na vás, kteří máte čas a chuť, abyste přiložili ruku k dílu a pomohli dle svým možností. podle předběžných informací bude třeba lidí na různé pomocné práce, více v tuto chvíli ale nevím. bylo by opravdu moc fajn, kdyby se z našich řad našlo pár dobrovolníků a pomohlo dobré věci. odměnou za to budiž pocit, že se dostanete do zákulisí koncertu, což se jen tak každému nepoštěstí. navíc podle dřívějších referencí bude koncert opravdu stát za to. až budu mít další informace, dám včas vědět. zatím bych byl rád, abyste sem napsali, zda lze s vaší pomocí počítat nebo ne.
v souvislosti s tím se na všechny obracím s prosbou o pomoc při organizaci koncertu. spolupořadatelem této akce je fanklub pinkfloyd.cz, který bude spolupracovat na technickém zajištění celé akce. protože ale potřebných rukou je stále málo, obracím se na vás, kteří máte čas a chuť, abyste přiložili ruku k dílu a pomohli dle svým možností. podle předběžných informací bude třeba lidí na různé pomocné práce, více v tuto chvíli ale nevím. bylo by opravdu moc fajn, kdyby se z našich řad našlo pár dobrovolníků a pomohlo dobré věci. odměnou za to budiž pocit, že se dostanete do zákulisí koncertu, což se jen tak každému nepoštěstí. navíc podle dřívějších referencí bude koncert opravdu stát za to. až budu mít další informace, dám včas vědět. zatím bych byl rád, abyste sem napsali, zda lze s vaší pomocí počítat nebo ne.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Vypadá to, že tam budu moc být, po konzultaci s mým sbormistrem 10. máme nahrávat CD, takže to vypadalo dost bledě, ale prý je to jen "promo CD" k výročnímu koncertu - 15 let sboru...Tak uvidíme - spíš pak bude ale asi dost brutální návrat z Krumlova zpět na sever...uvidíme
Takže snad pochopíš, že žádnou pomoc nenabídnu
Už se na to těším - doufám, že zařídíte slušnější počasí, než je teď
Takže snad pochopíš, že žádnou pomoc nenabídnu
Už se na to těším - doufám, že zařídíte slušnější počasí, než je teď
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
Protože to mám odtamtud napříč přes celý Čechy a nevím v kolik budu muset bejt v Bílým Potoce (možná už v neděli ráno), kde se to předpokládám bude nahrávat...Taky se na to člověk musí trochu vyspat - zpěvák potřebuje 8 hodin A rád bych se tam s váma viděl na dýl než pět minut
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
- the Dark Lord
- piper
- the Dark Lord
- piper
Výprava se koná... Už máme i lístky , takže hurá na cestu... Ale Míru asi nepotěším, dopravní kapacita zdá se vyčerpána...Míra píše:A jak to vypadá s výletem do Krumlova od Liberce?
Tak jak letos?
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
- the Dark Lord
- piper
Tak co s tebou, holka.Jana píše:...Ale Míru asi nepotěším, dopravní kapacita zdá se vyčerpána...
No nepotěšila jsi mne.
A ani já tě nepotěším . . .
Já jsem to v posledních dnech bohužel stejně viděl na tenhle víkend bledě, ale tak nějak jsem doufal . . . .
Loni jsem nejel, páč bych byl odtud jediný, a sám jet nechci, a letos se zase nevejdu? Tomu se říká smůla.
Nechcete se mne takhle náhodou zbavit?
kdo by se tě zbavoval? sedni do vlaku a jeď !Míra píše:Tak co s tebou, holka.Jana píše:...Ale Míru asi nepotěším, dopravní kapacita zdá se vyčerpána...
No nepotěšila jsi mne.
A ani já tě nepotěším . . .
Já jsem to v posledních dnech bohužel stejně viděl na tenhle víkend bledě, ale tak nějak jsem doufal . . . .
Loni jsem nejel, páč bych byl odtud jediný, a sám jet nechci, a letos se zase nevejdu? Tomu se říká smůla.
Nechcete se mne takhle náhodou zbavit?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.