Zapomenuté desky
Moderátor: bery
- the Dark Lord
- piper
Re: Zapomenuté desky
jj, mě se ještě z "Obscured..."hodně líbí "Stay" - tam Rickův zpěv vyloženě sedne a má to super text i muziku.fernetti píše:tohle můžu jen podepsat, shodou okolností si obscured by clouds pouštím poslední dobou taky
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
- comfortably.numb
- boy child
Musím říct, že mám OBC moc rád, myslím že ta deska vyloženě směřuje k Dark Side..., hlavně co se týče zvuku. Souhlasím s vámi, že se na albu podíleli všichni členové a je to znát. Co ale není znát, je to že tato deska vznikla ve velmi krátkém období, cca jednoho měsíce, protože to je vlastně soundtrack k jednomu filmu La valleé, o franzouzských hippies někde v Guinei. Myslím že hudební kvalita desky jen potvrzuje názor Nick Masona, který řekl, že v období natáčení byli kapelou, která prostě sedne a šlape. Deska je podle mě vynikající, pohodová a mám ji moc rád. Mám ji v originále, jako většinu alb floydů a zrovna ji poslouchám. Když jsem četl toto fórum, tak jsem si ji zapnul. Skvělá. Nejlepší skladby pro mě jsou, jak už jste se koneckonců shodly i vy, wot´s ... uh the deal (nádhera-skvost), childhood´s end (zpočátku mrazivá, potom nádhera), stay (pohoda Ricka Wrighta), ale ještě bych za sebe přidal Burning bridges (opět nádherná pohodovka s typickým zpěvem Davea, kterého nádherně doplňuje Rick - prostě špica). Dalším skvestem je podle mě úplně opomíjená instrumentálka Mudman (složili ji Wright a Gilmour), která potvrzuje Rickův a Daveův talent na opravdu skvělé melodie. Schválně jestli budete číst můj příspěvek, tak si ji zapněte.
Teď když to tak poslouchám, musím říct, že těch skvělých věcí je tam 90%, Fakt je to hodně opomíjená a nedoceněná deska, tak jako byla svého času Animals (pro mě rozhodně spolu s Wish You .., a Dark Side.. bez výhrad nejlepší deska Floydů)
Souhlasím, že je
Teď když to tak poslouchám, musím říct, že těch skvělých věcí je tam 90%, Fakt je to hodně opomíjená a nedoceněná deska, tak jako byla svého času Animals (pro mě rozhodně spolu s Wish You .., a Dark Side.. bez výhrad nejlepší deska Floydů)
Souhlasím, že je
...and I've become comfortably numb
JJ, souhlas, akorát vypínám na konci ty zpěvy opilcůradekM píše:Teď když to tak poslouchám, musím říct, že těch skvělých věcí je tam 90%, Fakt je to hodně opomíjená a nedoceněná deska, tak jako byla svého času Animals (pro mě rozhodně spolu s Wish You .., a Dark Side.. bez výhrad nejlepší deska Floydů)
Většinou to taky vydržím celý, asi častěji, než On the Run na CD Dark Sidefernetti píše:já ti dám, opilců! to jsou domorodci, tuším, z guinejeJádro píše: JJ, souhlas, akorát vypínám na konci ty zpěvy opilců
(btw. proti dřívějšku už ty zpěvy nevypínám...)
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Hmm, tak to já radši ten On The Run Doufám, že jste pochopili, že jsem si dělal srandu Ale na Guineu mě teda nikdo nedostaneJana píše:Většinou to taky vydržím celý, asi častěji, než On the Run na CD Dark Sidefernetti píše:já ti dám, opilců! to jsou domorodci, tuším, z guinejeJádro píše: JJ, souhlas, akorát vypínám na konci ty zpěvy opilců
- matthewmatt
- boy child
Jádro píše:Hmm, tak to já radši ten On The Run Doufám, že jste pochopili, že jsem si dělal srandu Ale na Guineu mě teda nikdo nedostaneJana píše:Většinou to taky vydržím celý, asi častěji, než On the Run na CD Dark Sidefernetti píše: já ti dám, opilců! to jsou domorodci, tuším, z guineje
Mňo a vy, co vám vadí opilci a On The Run, pouštíte si vůbec někdy Echoes? TO je ten pravý nápor na nervy... Ta pasáž uprostřed...
Ale ne, poslední dobou se mi to racčí skvíkání v hukotu jeskyně líbí čím dál tím víc a časem si možná budu Echoes pouštět jenom kvůli tomu...
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
No prave votomtoje!!! Ze cele Echoes se temer jen tesim na ty kosatky.matthewmatt píše:Mňo a vy, co vám vadí opilci a On The Run, pouštíte si vůbec někdy Echoes? TO je ten pravý nápor na nervy... Ta pasáž uprostřed...
Ale ne, poslední dobou se mi to racčí skvíkání v hukotu jeskyně líbí čím dál tím víc a časem si možná budu Echoes pouštět jenom kvůli tomu...
... jak naaaadherne graviruji me usni bubinky....
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
- matthewmatt
- boy child
proti píše:No prave votomtoje!!! Ze cele Echoes se temer jen tesim na ty kosatky.matthewmatt píše:Mňo a vy, co vám vadí opilci a On The Run, pouštíte si vůbec někdy Echoes? TO je ten pravý nápor na nervy... Ta pasáž uprostřed...
... jak naaaadherne graviruji me usni bubinky....
Vítej v klubu!!!