Kniha "Comfortably Numb - A History Of The Wall"
Moderátor: bery
Kniha "Comfortably Numb - A History Of The Wall"
Zdravim Floyd maniaci!!!
Nevíte někdo jakýkoli podrobnosti o téhle knize???
Je za cca 40 dolarů, jenom v angličtině, ale podle mě by za hřích určitě stála!!!
Popřípadně, nemáte (na rozdíl ode mě) někdo nějaký zkušenosti z takovýmhle objednáváním ze zahraničí?
Odkaz: www.pfapublishing.com
Nevíte někdo jakýkoli podrobnosti o téhle knize???
Je za cca 40 dolarů, jenom v angličtině, ale podle mě by za hřích určitě stála!!!
Popřípadně, nemáte (na rozdíl ode mě) někdo nějaký zkušenosti z takovýmhle objednáváním ze zahraničí?
Odkaz: www.pfapublishing.com
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.
- highwayking
- legend
Tuto knihu jsem již na netu zahlédl ale nemám jí, takže jsem jí ani nečetl. Ale co se týče nakupování ze zahraničí, mám zkušenosti s Amazonem či eBay a je to absolutně bez problému. Nejlepší je platit přes PayPal - což je defacto stejné jako kreditkou ale je to bezpečnější. Registraci provedeš úplně jednoduše na www.paypal.com. Jenom musíš mít u kreditky povolené internetové platby.
Shine on...
- md8590forever
- piper
- highwayking
- legend
Kvůli ušetření poštovnýho určitě ale jinak nevidím problém v tom si to nechat poslat. Vypadá opravdu velice zajímavě mohla by být ale o nějaký ten cent levnější... Ale za dobrý věci se holt platí no...md8590forever píše:Vypadá dost zajímavě, nejlepší je si jí třeba koupit přes známý jestli tam máš, ja takhle sehnal před 2 roky Inside out....
Shine on...
Takže to udělám tak, že se zaregistruju na PayPalu, mrsknu tam číslo svý karty, a když to budu chtít objednat, tak jak? Na tý jejich stránce je napsáno, že při odesílání peněz mám na PayPalu do kolonky Recepient's Email napsat jejich mail (sales@PFAPublishing.com) a odešlu prachy. Ale jak budou vědět co chci objednat, a na jakou adresu to maj doručit. Taky by mě zajímalo v jakym pásmu poštovnýho leží Česká republika - viz tabulka na pfapublishing.com. No jsem z toho pořádně blbej...Please help!!!!
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.
- md8590forever
- piper
- highwayking
- legend
PayPal funguje přes mail. Takže ty jakoby platíš z mailu na kterej si zaregistruješ PayPal. Takže až budeš mít svůj účet na paypalu, tak se tam přihlásíš a dáš příkaz ve smyslu "send money" a tam zadáš ten jejich mail. Přijde ti to pravděpodobně na adresu, kterou budeš mít uvedenou v tom PayPal účtu.Ondřej píše:Takže to udělám tak, že se zaregistruju na PayPalu, mrsknu tam číslo svý karty, a když to budu chtít objednat, tak jak? Na tý jejich stránce je napsáno, že při odesílání peněz mám na PayPalu do kolonky Recepient's Email napsat jejich mail (sales@PFAPublishing.com) a odešlu prachy. Ale jak budou vědět co chci objednat, a na jakou adresu to maj doručit. Taky by mě zajímalo v jakym pásmu poštovnýho leží Česká republika - viz tabulka na pfapublishing.com. No jsem z toho pořádně blbej...Please help!!!!
Ale abych řekl pravdu, je to trochu divné. Raději bych zkusil najít lepší online shop, kde bude přehledný průvodce jak postupovat v nákupu. Např.: www.amazon.co.uk ale tam jsem tuto knihu neviděl. Určitě se bude dát najít jinde.
Shine on...
- highwayking
- legend
Nojo! že mě to nenapadlo. Zkusim to najít.md8590forever píše:Taky bude určitě zajímavá cena....... Hele třeba je někde v elektronický podobě ke stažení (torrent) co????!!!Jend píše:Že bychom se přece jen mohli dozvědět, jak to bylo s filmováním koncertů The Wall??
Název knihy zní lákavě...
Shine on...
Hele a neudělali bysme to tak, že by pár knížek (podle zájmu) objednal jeden člověk z fóra, kterej má účet a zkušenosti z PayPalem a objednáváním ze zahr., tomu by domluvený zájemci poslali prachy (složenkou, ...), a ten by nám to poslal domů? Možná blbej návrh, ale třeba by to bylo jednodušší a hlavně levnější...poštovný a tak.
Uznávám, že to je hodně o důvěře...ale já bych do toho šel...
- md8590forever
- piper
Třeba bude dostupná v Sazce na koncertě.....Ondřej píše:Hele a neudělali bysme to tak, že by pár knížek (podle zájmu) objednal jeden člověk z fóra, kterej má účet a zkušenosti z PayPalem a objednáváním ze zahr., tomu by domluvený zájemci poslali prachy (složenkou, ...), a ten by nám to poslal domů? Možná blbej návrh, ale třeba by to bylo jednodušší a hlavně levnější...poštovný a tak.
- highwayking
- legend
Myslím, že to je zbytečný. Zaregistrovat si PayPal je fakt hrozně jednoduchý - stačí umět pár slůvek anglicky. Koukni na to, neni to problém.Ondřej píše:Hele a neudělali bysme to tak, že by pár knížek (podle zájmu) objednal jeden člověk z fóra, kterej má účet a zkušenosti z PayPalem a objednáváním ze zahr., tomu by domluvený zájemci poslali prachy (složenkou, ...), a ten by nám to poslal domů? Možná blbej návrh, ale třeba by to bylo jednodušší a hlavně levnější...poštovný a tak.
Shine on...
- md8590forever
- piper
Tak to nechápu......Jend píše:No jakože...md8590forever píše:Třeba bude dostupná v Sazce na koncertě.....
...no radši nic...
Naposledy upravil(a) md8590forever dne 21.01.2007 22:29:31, celkem upraveno 1 x.