Restrukturalizace fóra
Moderátor: bery
máš samosebou pravdu, velká písmena opravímeDave píše:Uááááá! Já si nemůžu pomoci, ale Pink Floyd a jména všech členů malými písmeny, mně to pořád bije do očí...
psali jsme to s berym docela narychlo, takže nám to nějak ulítlo...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
jo, v původním návrhu byla sekce sólo pro uživatele fóra, ale bohužel jsme ji museli společně s některými dalšími smáznout, protože jinak by se úvodní stránka fóra drasticky natáhla nad únosnou mez. členění phpbb systému lze provádět pouze ve dvou úrovních, třetí, s kterou jsme původně počítali, ale nelze provést (tedy možná ano, pokud na to existuje nějaký plugin - to já ale nevím, v tomhle jsem poměrně lama ), takže jsme nakonec udělali strukturu takovou, jaká je teď. s možností vytváření samostatných vláken pro jednotlivé uživatele počítáme a pro tyto účely slouží sekce "pískoviště". představa je taková, že každý si bude moci založit své osobní vlákno a psát si do něj cokoliv, co uzná za vhodné, tzn. např. co poslouchá, co ho baví, jakou má doma hifi aparaturu, co tvoří - zkrátka úplně cokoliv.James píše:Co takhle udělat jednu sekci, která by se jmenovala "profily uživatelů" a kde by si každý mohl založit téma, ve kterém by popsal sám sebe, koníčky, vztah k Pink Floyd apod. Je to jen návrh, pokud by tam nikdo nechtěl nic napsat, pak je to zbytečné.
takových rozhodování, co místo zabere a co ne, jsme měli s berym více, ale nakonec je výsledek taový, jaký je. sekci "pískoviště" si pracovně přejmenuj na "profily uživatelů" a je toJames píše:Členění phpBB umožňuje i tvoření dalších úrovní, chce to jen ten plugin. Ale to jen na okraj. Takto jsem to vůbec nemyslel. Jednoduše by v sekci Pink Floyd a my bylo kromě "pískoviště" ještě "profily uživatelů", ve kterém by bylo téma např. "Fernetti". Moc místa to tedy na úvodní stránce nezabere.
o tom členění do dalších úrovní z doslechu vím, ale myslíš si, že by vážně každého bavilo pracně se proklikávat ke každému vláknu? myslím si, že to, co je teď navrženo, je přehledné a věřím, že bude i funkční. samosebou, že co člověk, to názor, ale možnost vyjádřit se k budoucí struktuře fóra měli všichni, stejně tak mohl každý navrhnout svoji strukturu - pokud vím, moc nás takových nebylo. takže začínat teď s lamentováním, jak je to či támhle blbě mi přijde kontraproduktivní (slušně řečeno). sice jsem už moderování předal berymu, ale dovolím si tvdit, že by ti odpověděl to samé - protože tuto strukturu jsme tvořili společně oba dva.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Vše podstané už zde jak se dívám padlo, takže bych jen dodal že pokud bude třeba a vetšina bude pro tak jsou kosmetické úpravy určitě možné.
Díky Kubovi za naklikání struktury.
Tak ja jdu přesypávat témata...
Díky Kubovi za naklikání struktury.
(ale ne rád to pro vás a fórum udělám)Jend píše:Mně se navržená struktura líbí, jen lituju toho, kdo bude muset všechna vlákna přesypat do nových kategorií
Tak ja jdu přesypávat témata...
...and after all we're only ordinary men
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
ano, ano, původně jsem to chtěl dělat kolem 5:00 aby tu nikdo nebyl, ale asi budu raději spátfernetti píše:ještě bych poprosil všechny, aby teď pokud možno na fórum nepsali a počkali, až bery provede příslušné přesuny - člvěk nikdy neví, co se může vyskytnout za problém
...and after all we're only ordinary men
Já jsem nenavrhoval, aby to bylo víceúrovňové, jen jsem zmínil, že to jde.fernetti píše: o tom členění do dalších úrovní z doslechu vím, ale myslíš si, že by vážně každého bavilo pracně se proklikávat ke každému vláknu?
Ale Fernetti , vůbec to není kontraproduktivní, je to jen názor, neříkám, že je to či támhleto blbě.fernetti píše: myslím si, že to, co je teď navrženo, je přehledné a věřím, že bude i funkční. samosebou, že co člověk, to názor, ale možnost vyjádřit se k budoucí struktuře fóra měli všichni, stejně tak mohl každý navrhnout svoji strukturu - pokud vím, moc nás takových nebylo. takže začínat teď s lamentováním, jak je to či támhle blbě mi přijde kontraproduktivní (slušně řečeno). sice jsem už moderování předal berymu, ale dovolím si tvdit, že by ti odpověděl to samé - protože tuto strukturu jsme tvořili společně oba dva.
neber si to zas tak moc osobně, spíš jsme tím chtěl předejít dalším neužitečným rozmíškámJames píše:Já jsem nenavrhoval, aby to bylo víceúrovňové, jen jsem zmínil, že to jde.fernetti píše: o tom členění do dalších úrovní z doslechu vím, ale myslíš si, že by vážně každého bavilo pracně se proklikávat ke každému vláknu?
Ale Fernetti , vůbec to není kontraproduktivní, je to jen názor, neříkám, že je to či támhleto blbě.fernetti píše: myslím si, že to, co je teď navrženo, je přehledné a věřím, že bude i funkční. samosebou, že co člověk, to názor, ale možnost vyjádřit se k budoucí struktuře fóra měli všichni, stejně tak mohl každý navrhnout svoji strukturu - pokud vím, moc nás takových nebylo. takže začínat teď s lamentováním, jak je to či támhle blbě mi přijde kontraproduktivní (slušně řečeno). sice jsem už moderování předal berymu, ale dovolím si tvdit, že by ti odpověděl to samé - protože tuto strukturu jsme tvořili společně oba dva.