David Gilmour - Remember That Night DVD
Moderátor: bery
David Gilmour - Remember That Night DVD
Podle prvních informací, by mělo nové DVD Davida z loňského turné vyjít 27. března 2007 pod názvem "Remember That Night". Více na Brain Damage.
skvělá zpráva, už teď se nemůžu dočkat!!!
zrovna dneska jsem se po delší době probíral fotkama na davidově sajtně a všiml jsem si, že při natáčení s orchestrem v abbey road vyčuhuje na jednom záběru pěkná profi kamera na pěkném profi stativu - takže si dovolím říct, že slibovaný dokument o natáčení on an island bude opravdu přitažlivý
zrovna dneska jsem se po delší době probíral fotkama na davidově sajtně a všiml jsem si, že při natáčení s orchestrem v abbey road vyčuhuje na jednom záběru pěkná profi kamera na pěkném profi stativu - takže si dovolím říct, že slibovaný dokument o natáčení on an island bude opravdu přitažlivý
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
pánové na wiki se objevili první podrobnosti
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Gilm ... lbert_Hall
Live In Peace
jj, ikdyž je škoda, že se tam nedostal nějakej materiál z Gdańsku (krom toho že sem tam byl a chtěl bych celej koncert=) přece jen to byl jedinej kocnert s orchestrem....ale tak trošku počítám s tím, že bonusová verze SOYCD bude právě odtam, protože tam hráli začátek na vinné sklenicebery píše:Jedinečná novina.
Jinak jestli chápu správně tak DVD bude mix ze tří vystoupení v RAH?
Live In Peace
Myslím, že to, co je na Wikipedii je pěkná blbost, setlist DVD bude podle mě jiný. SOYCD v RAH Mason na bicí nehrál, ani A Great Day for Freedom v RAH nebyla k slyšení, ta zazněla pouze právě v Gdaňsku. To na Wikipedii hodil jenom nějaký fanoušek možná už před měsícem.Harman píše:pánové na wiki se objevili první podrobnosti
jo pravda, že tam je několik pofi nepřesností, ovšem kdyby tam bylo great day for freedom (mezi bonusama=) tak by to bylo rozhodně skvělý. rozhodně bych taky uvítal 2006 verzi On The Turning Away. Nebo hrál někdy aj něco z About Face?
Ikdyž ono by bylo nejlepší,kdyby v bonusech byly všechny písničky, které zazněly jednou či dvakrát na prodlouženým tour.
Ikdyž ono by bylo nejlepší,kdyby v bonusech byly všechny písničky, které zazněly jednou či dvakrát na prodlouženým tour.
Live In Peace
já jen doufám, že to mix ve stylu "támhle byl kiks, to vypustíme", nebude - přece jen atmosféra koncertu se nedá dost dobře zachovat, když se každá druhá skladba prostřihuje z jiného záznamu. takže doufám, že uvidíme celý jeden koncert bez rušivých prostřihů a michání se dočkáme jen v případě přídavků s bowiem, masonem a crosbym s nashembery píše:Jedinečná novina.
Jinak jestli chápu správně tak DVD bude mix ze tří vystoupení v RAH?
hehe, hezky se nám to zamotává: na davidově weblogu ohlásili, že toto dvd určitě nevyjde 27. března, ale spíše 27. května, ale ani to vůbec není jisté. takže už teď máme zpoždění nějaké dva měsíce
celkem sranda je, jak si editor weblogu vyšlápl na brain-damage, která tuto zprávu uvedla asi jako první - vzhledem k tomu, že brain-damage má přímé kontakty na management davida gilmoura a pink floyd, dají se jimi zveřejňované informace brát jako (téměř) stoprocenetní. no a teď tohleto ...
docela jsem zvědavý na reakci matta johnse z b-d...
celkem sranda je, jak si editor weblogu vyšlápl na brain-damage, která tuto zprávu uvedla asi jako první - vzhledem k tomu, že brain-damage má přímé kontakty na management davida gilmoura a pink floyd, dají se jimi zveřejňované informace brát jako (téměř) stoprocenetní. no a teď tohleto ...
docela jsem zvědavý na reakci matta johnse z b-d...
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
jj, už se těším!
akorát jsem dnes dotahal voio z 30.5.06, tzn, koncert, který se natáčel pro tohle dvd a podle recenzí to je minimálně technickou kvalitou velice povedená věc! tak jsem zvědav, cože to tam david and his boys ten večer prováděli...
ale stejně se nakonec může stát, že bude oficko vydán zánam z 29. 5. - tohleto přesně nevím. co ty, bery???
akorát jsem dnes dotahal voio z 30.5.06, tzn, koncert, který se natáčel pro tohle dvd a podle recenzí to je minimálně technickou kvalitou velice povedená věc! tak jsem zvědav, cože to tam david and his boys ten večer prováděli...
ale stejně se nakonec může stát, že bude oficko vydán zánam z 29. 5. - tohleto přesně nevím. co ty, bery???
Taky mám jeden ten voio z jednoho z těch tří RAH koncertu a abych pravdu řekl, nějak extra se mi to nelíbí. Technickou kvalitu nepočítám, ta je na voio na opravdu vysoké úrovni (produkce by Hop The Pond), ale co a jak tam David hraje mi opravdu nesedne. Na zbytku tour hrál sóla naprosto jinak a imho sice tuctověji ale líp. prostě pokud tam nebudou bonusy v podobě High Hopes s orchestrem či akustických Echoes, tak mě tohle dvd zřejmě moc nezaujme
Live In Peace
tipuju a moc si přeju, aby tam ty bonusy (akustické echoes a orchestrální high hopes z gdaňsku) byly!
jinak jsem velmi krátce nakoukl na kousek toho voio a david tam neskutečně zmrvil jedno sólo (shine on?)... jsem docela zvědavý na ten zbytek a taky na to, jestli to budou nějak stříhat mezi koncerty, aby se ty případné kiksy na dvd neobjevily
jinak jsem velmi krátce nakoukl na kousek toho voio a david tam neskutečně zmrvil jedno sólo (shine on?)... jsem docela zvědavý na ten zbytek a taky na to, jestli to budou nějak stříhat mezi koncerty, aby se ty případné kiksy na dvd neobjevily