Atom Heart Mother
Moderátor: bery
Atom Heart Mother
album bylo vydáno 10.10.1970
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Je možné že vzniklo trochu "z krize", přecejenom je oproti ostatním albům trochu "nestejnorodé", ale to není na škodu.
To že je celé album i písničky na něm skvělé určitě dokazuje i to že skladby z něj se staly součástí sólových vystoupení Rogera (If) i Davida (Fat Old Sun).
Gilmour i Waters se prý k Atom Heart Mother suite (skladbě) že je to brak :!: :!: .
To že je celé album i písničky na něm skvělé určitě dokazuje i to že skladby z něj se staly součástí sólových vystoupení Rogera (If) i Davida (Fat Old Sun).
Gilmour i Waters se prý k Atom Heart Mother suite (skladbě) že je to brak :!: :!: .
...and after all we're only ordinary men
jj, to je skvělá písnička ale nedovedu si představit, že by zrovna tuhle skladbu měli floydi hrát na koncertech - přece jen ty dvou (troj) hlasy a všechny ty trubky byly na živé provedení hodně háklivé. navíc si myslím, že nálada té písničky se do živého provedení moc nehodí...Harman píše:spíš mě štve, že nikdy nehráli živě Summer '68. ta písnička mi z AHM přijde tak nějak nejvíc originální z toho všeho
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Na tomhle albu jsem nikdy nemel rad skladbu AHM...
Pripadne mi moc rozvlacna... nemastna, neslana...
Snad za to muze i ten (mne) nic nerikajici nazev "AHM"... to Amazing Pudding se mi zda lepsi... - Floydi to skratka nedotahli (jak i sami rikaji)...
... ale jak se prokousavam pres roio... nahled se lepsi...
(nekde jsem cetl, ze ve sve dobe to byl nejdelsi album vydany na LP - 51 min. a na konci - kdyz dohrala gramo-deska, a jehla zajela do te posledny stopy - v te dobe se jeste jehly nedvyhaly "automaticky", tak tam porad kapal ten kohoutek - potom co Alan bouchne za sebou dverma) - donekonecna... - to uz ale my na CD neocenime...
Pripadne mi moc rozvlacna... nemastna, neslana...
Snad za to muze i ten (mne) nic nerikajici nazev "AHM"... to Amazing Pudding se mi zda lepsi... - Floydi to skratka nedotahli (jak i sami rikaji)...
... ale jak se prokousavam pres roio... nahled se lepsi...
(nekde jsem cetl, ze ve sve dobe to byl nejdelsi album vydany na LP - 51 min. a na konci - kdyz dohrala gramo-deska, a jehla zajela do te posledny stopy - v te dobe se jeste jehly nedvyhaly "automaticky", tak tam porad kapal ten kohoutek - potom co Alan bouchne za sebou dverma) - donekonecna... - to uz ale my na CD neocenime...
hehe, to je zajímavá informaceproti píše: (nekde jsem cetl, ze ve sve dobe to byl nejdelsi album vydany na LP - 51 min. a na konci - kdyz dohrala gramo-deska, a jehla zajela do te posledny stopy - v te dobe se jeste jehly nedvyhaly "automaticky", tak tam porad kapal ten kohoutek - potom co Alan bouchne za sebou dverma) - donekonecna... - to uz ale my na CD neocenime...
sám si pamatuju na dobu, kdy jsem coby chudý študent, dychtící po floydech jak pominutý, sháněl diskografii pink floyd u známého, který to přetáčel z nějaké pražské půjčovny cédéček na kazety. do dneška si pamatuju, že hodně artrockových desek, mimojiné právě atom heart mother se muselo rozdělovat na dvě půlky jedné kazety panečku, jak já byl tehdá nešťastný, když jsem musel na jediné album kupovat celou jednu kazetu (nejčastěji to byl maxell-60) - to tehdá bylo peněz!
dneska, v době dvd, to je totálně směšné :):)
jo a k té desce: to ta přenoska jakože z poslední drážky normálně spadla??? :shocked!!!:
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Podobně ...the grass was greener... ... in these good old days...fernetti píše: kdy jsem coby chudý študent, dychtící po floydech jak pominutý, sháněl diskografii pink floyd u známého, který to přetáčel z ... půjčovny cédéček na kazety. ... mimojiné právě atom heart mother se muselo rozdělovat na dvě půlky jedné kazety panečku, jak já byl tehdá nešťastný, když jsem musel na jediné album kupovat celou jednu kazetu ...
Ne - pokud me moje starnouci pamet neklame, tak pokud se jehla nezvedla, tak jela v posledni drazce na desce - donekonecna - tj. stopa koncila v kruhu - na normalni desce je (bylo) ticho a na AHM porad kapal ten vodovodni kohoutek - nepatrim k tem, kteri kupuji vynily, takze nemohu posoudit (i kdyz jsem mel tu "cest" drzet v rukou dost vynilu - u Pulse...)fernetti píše: jo a k té desce: to ta přenoska jakože z poslední drážky normálně spadla??? :shocked!!!:
no tak to je ale potom gól fakt bych to chtěl slyšet (a vidět...)Ne - pokud me moje starnouci pamet neklame, tak pokud se jehla nezvedla, tak jela v posledni drazce na desce - donekonecna - tj. stopa koncila v kruhu - na normalni desce je (bylo) ticho a na AHM porad kapal ten vodovodni kohoutek
...třeba když člověk takhle u alanovy snídaně usne a ráno ho probudí kapání vodovodního kohoutku
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Takova mala drobnustka:
http://www.floydianslip.com/discs/ahm-headline.gif
http://www.bruder-franziskus.de/pinkflo ... rtikel.jpg
- cetl jsem o te story - ale ten ustrizek z novin jsem jeste nevidel.
http://www.floydianslip.com/discs/ahm-headline.gif
http://www.bruder-franziskus.de/pinkflo ... rtikel.jpg
- cetl jsem o te story - ale ten ustrizek z novin jsem jeste nevidel.