David Gilmour In Concert
Moderátor: bery
- highwayking
- legend
David Gilmour In Concert
Tak jsem se zase po dlouhé době podíval na toto (podle mě) naprosto vynikající DVD ale opět jako obvykle mně zarazila jedna věc.
Sólo u Coming Back To Life (myslím to druhé, když se to rozjede, zhruba dvacátáprvní minuta), je na eletriku a David to hraje stále na akustiku. Playback? Jestli ano, tak jsem tedy trošku zklamán. Představoval jsem si, že u Davida je něco jako playback nepřijatelné... .
Sólo u Coming Back To Life (myslím to druhé, když se to rozjede, zhruba dvacátáprvní minuta), je na eletriku a David to hraje stále na akustiku. Playback? Jestli ano, tak jsem tedy trošku zklamán. Představoval jsem si, že u Davida je něco jako playback nepřijatelné... .
Shine on...
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Re: David Gilmour In Concert
Houby playback, imho krabička...highwayking píše:Sólo u Coming Back To Life (myslím to druhé, když se to rozjede, zhruba dvacátáprvní minuta), je na eletriku a David to hraje stále na akustiku. Playback? Jestli ano, tak jsem tedy trošku zklamán. Představoval jsem si, že u Davida je něco jako playback nepřijatelné... .
- highwayking
- legend
- highwayking
- legend
já neříkám, že to není možný, jen mi jednoduše neleze do hlavy, proč ten zvuk je úplně stejný jako ten, co vyluzuje david z elektriky v dalších skladbách na tomhle dvd. to si mohl klidně ušetřit práci a poslat phila taylora na pivko - stačilo všecko odehrát na jednu španělu a padesát pospojovaných krabiček
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- the Dark Lord
- piper
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
A to se nestydíš?the Dark Lord píše:Já abych se přiznal jsem to ještě neviděl, a to mam to DVD doma už víc jak rok
EDIT: a jo, vidim že se stydíš, ok
Naposledy upravil(a) bery dne 23.03.2007 0:33:58, celkem upraveno 1 x.
...and after all we're only ordinary men
- the Dark Lord
- piper
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Dívám se na to teď alespoň na Youtube, nevím nemůžu to teď srovnat s tím zbytkem, ale zvuk který dělá ta zkreslená akustika mi přijde takový rozplaclý, nejasný, frekvenčně nevyrovnaný, možná je to tou kompresí zvuku ale nevěřím že takhle na tom záznamu zní i ta elektrika. Navíc mu to v těch vyšších polohách trochu drhne.
Na gilmourish.com mě zklamali, nemají tam k tomu žádnou uspokojivou informaci, jenom k té kytaře
možná je to Protiho "Acoustic Guitar coordinator"
Na gilmourish.com mě zklamali, nemají tam k tomu žádnou uspokojivou informaci, jenom k té kytaře
který distortion to dělá nepíšou.Taylor 712 CE acoustic steel string
- Cedar body with a Fishman piezo system and an internally-mounted Sony ECM-66 microphone. The piezo signal is split and routed directly to the mixing board and to the Cornish board.
možná je to Protiho "Acoustic Guitar coordinator"
...and after all we're only ordinary men
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
No na Youtube bych se moc neohlížel, tam ten zvuk je o něčem úplně jiném než z DVD... Je fakt, že to zní podezřele věrně, ale přesto u Davida "1000 a 1 kytarová krabička" Gilmoura mě už asi nic nepřekvapíbery píše:Dívám se na to teď alespoň na Youtube, nevím nemůžu to teď srovnat s tím zbytkem, ale zvuk který dělá ta zkreslená akustika mi přijde takový rozplaclý, nejasný, frekvenčně nevyrovnaný, možná je to tou kompresí zvuku ale nevěřím že takhle na tom záznamu zní i ta elektrika. Navíc mu to v těch vyšších polohách trochu drhne.