Jana píše:Pronajmout nebo zapůjčit nějakou chatu s ohníčkem by bylo jistě ideální, bohužel ale nemám potuchy, na kolik může taková sranda vyjít
Vyjít?
Pokud by se nasel nekdo z rodicu, znamych, pratel nektereho clena fora, slo by to i za jedno velke "Thank you" (na nekterych vetsich forech - se to tak obcas dela...)
(Ne jinak to bylo na te party o ktere jsem si tady zavzpominal. )
proti píše:Vyjít?
Pokud by se nasel nekdo z rodicu, znamych, pratel nektereho clena fora, slo by to i za jedno velke "Thank you" (na nekterych vetsich forech - se to tak obcas dela...)
(Ne jinak to bylo na te party o ktere jsem si tady zavzpominal. )
Jo, to je řešení, já jen vždycky vycházím z vlastního či rodinného majetku
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
jojo stanování není špatný nápad! stan, nebo chata, ohníček, kytary:) bylo by to super:) třeba i někde u vody:) bude teplo:) a večer na 1,2,3.... piva.. zazpívat si....co? hlásím se jako kuchař třeba:)
NO afterparty byla jistě super, jen jsme to trošičku přehnali s časem...ale jinak si nemůžu stěžovat. Ale celkem mě překvapilo že jsem zůstal pouze s Berym, Uživatelem a Dark Lordem. Myslel jsem že se připojí i ostatní členové fora,ale chapu že to byl asi pro některé problém (nocleh, posledni metro atd. )Bavilo mě rozebírat historii kapely. Dozvěděl jsem se hodně zajímavých a nových informací. Jen tak d8le
There is no pain you are receding
A distant ship, smoke on the horizon
You are only coming through in waves