Fredy_Brown píše:
jj vím o co jde. Zahlídl jsem to na německý ebay za 22€, akorát ten člověk neposílá mimo Měmecko, dost zamrzí
U nás to tedy do prodeje vůbec nešlo?
Slo, ale v roce 1994. (Tou dobou stastny vlastnik.)
Mimo to - je tam CD "The Early Singles" - to jako radovka nevyslo...
Fredy_Brown píše:Na ebay se toho válí spousta po 50ti dolarech, jenže neposílaj do Evropy. Škoda, ten set se mi dost líbil.
http:/
zrovna jsem koukal na e-bay a co se týká zasílání do "evropy"pak jich je tam dnes víc a za pěkný ceny- určitě za to stojí - sam mám jednou 9cd "balení" doma
na www.curepink.cz nabízejí floydovská cd za velmi velmi pěkných 249,- kč! jedná se o remástry z r. 1995 - pamatuju, že třeba more nebo obscured by clouds byly drahé skoro vždycky - cena lehce nad 500,- kč byla pravidlem. výjimkou z nabídky za 249,- kč je pouze piper (ale toho už máme všichni žejo... )
myslím, že lepší cenu už tato cédéčka mít nebudou. leda jako použité bazarovky. takže kdo nechce čekat nebo nemá kačky na boxset the boy, the man, ať nečeká a jde objednávat!
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
já teda čumím jaké tam mají ceny občas třeba album The Great Escape od Blur které jsem si objednával z musickatalogu za 200 ( myslel sem si jaký su fikaný) tam mají za 149 korun
Jono, občas se najde...já onehdá koupil Explosions in the sky za 150...a na audio3 maj limitovanou edici With_Teeth za mín jak normální
Sranda a bordel.
Fuck retro anything
Fuck your tattoos
Fuck all you junkies
And fuck your short memory
Fredy_Brown píše:Jono, občas se najde...já onehdá koupil Explosions in the sky za 150...a na audio3 maj limitovanou edici With_Teeth za mín jak normální
Sranda a bordel.
to znám. viz bontonland ve zlíně kde jsem si koupil speciální edici dvd koncertu gorillaz, kterou tam měli o 300,- levněj než standartní..
Nedůvěřuju tomu.
Když si chci něco koupit, tak si to prostě musim doslova a dopísmene ohmatat, sám donýct k pokladně a tam vysázet vlastnoručně drobáky.
Nemam rád elektronický nakupování a je mi to proti mysli.