Tak v případě tohoto turné asi fakt není potřebaRichard píše:Studovat!!!fernetti píše:pořád váhám, jestli mám rogerovo letošní turné studovat víc anebo se nechat překvapovat až v sazceTakovou záležitost je dobré naposlouchat předem.

Moderátor: bery
Tak v případě tohoto turné asi fakt není potřebaRichard píše:Studovat!!!fernetti píše:pořád váhám, jestli mám rogerovo letošní turné studovat víc anebo se nechat překvapovat až v sazceTakovou záležitost je dobré naposlouchat předem.
jo ja vim, ale jsem na tom na štíru z časem kvůli maturitě..nechtějí mě uvolnit ze školy kvůli toho, že už jedu do Londýna..a navíc jsem teď ve finanční tísni..Ale uvidíme co se s tím dá dělat.fernetti píše:a co ti brání? lupeny jsou ještě v prodeji...uživatel píše:doufám že se tam dostanu! Byla bych nejšťastnější na světě kdyby to vyšlo,no ale pokud ne, 11.5. to jistí Londýn:-)
uživatel píše:jo ja vim, ale jsem na tom na štíru z časem kvůli maturitě..nechtějí mě uvolnit ze školy kvůli toho, že už jedu do Londýna..a navíc jsem teď ve finanční tísni..Ale uvidíme co se s tím dá dělat.fernetti píše:a co ti brání? lupeny jsou ještě v prodeji...uživatel píše:doufám že se tam dostanu! Byla bych nejšťastnější na světě kdyby to vyšlo,no ale pokud ne, 11.5. to jistí Londýn:-)
Koncert začíná v 8 večer, tak dejme tomu, že v Libni bys potřebovala být tak v 7... Ze Zlína jsi v Praze za 4 hodiny, když ti pojede nějaký IC, tak snad ještě dřív... Co já vím, tak v pátek bývá na středních školách nejkratší vyučování, maximálně do půl druhé, takže bys to měla stihnout tak akorát, ne?uživatel píše:jo ja vim, ale jsem na tom na štíru z časem kvůli maturitě..nechtějí mě uvolnit ze školy kvůli toho, že už jedu do Londýna..a navíc jsem teď ve finanční tísni..Ale uvidíme co se s tím dá dělat.fernetti píše:a co ti brání? lupeny jsou ještě v prodeji...uživatel píše:doufám že se tam dostanu! Byla bych nejšťastnější na světě kdyby to vyšlo,no ale pokud ne, 11.5. to jistí Londýn:-)
to je fakt...md8590forever píše:uživatel píše:jo ja vim, ale jsem na tom na štíru z časem kvůli maturitě..nechtějí mě uvolnit ze školy kvůli toho, že už jedu do Londýna..a navíc jsem teď ve finanční tísni..Ale uvidíme co se s tím dá dělat.fernetti píše: a co ti brání? lupeny jsou ještě v prodeji...
no tak jako ale neříkej mi že zrovna v pátek 13. dubna se musíš horlivě učit maturitní otázky, na co je svaťák?????????
no...takze skolu jsi oduvodnil za me..)dekuju:-) nejde o uceni...to samozdrejme jisti svatak:-), jde o to, aby mel nas ,,pedagogicky sbor" good naladu a uvolnil me..ale snad se vymluvim na ,,patecni nevolnost"..tak a ted uz jen sehnat penize:-)Jend píše:Koncert začíná v 8 večer, tak dejme tomu, že v Libni bys potřebovala být tak v 7... Ze Zlína jsi v Praze za 4 hodiny, když ti pojede nějaký IC, tak snad ještě dřív... Co já vím, tak v pátek bývá na středních školách nejkratší vyučování, maximálně do půl druhé, takže bys to měla stihnout tak akorát, ne?uživatel píše:jo ja vim, ale jsem na tom na štíru z časem kvůli maturitě..nechtějí mě uvolnit ze školy kvůli toho, že už jedu do Londýna..a navíc jsem teď ve finanční tísni..Ale uvidíme co se s tím dá dělat.fernetti píše: a co ti brání? lupeny jsou ještě v prodeji...
to by bylo jistě skvělé, jen se obávám té podělané ochranky...bery píše:Tak mě napadá, máme tady nějakého tapera který se chystá koncert natočit?
A co alespoň zvukový záznam, ať máme nějakou památku................fernetti píše:to by bylo jistě skvělé, jen se obávám té podělané ochranky...bery píše:Tak mě napadá, máme tady nějakého tapera který se chystá koncert natočit?
snad kyby se tahle pirátština předem dohodnula s lidmi zodpovídajícími za dozor v tom smyslu, že by si ničeho nevšimli...
no já vím, že je to naivní, ale vážně jinak nevím, jak tu kameru do haly propašovat
Když jsem byl v Praze na Waterse v r.2002, tak jsem mel v kapse ten "pidinozik" od Victorynox-u - ten nejmensi model s 4-5 cm "čepelí" spolu s klíčemi. Ochranka se mne zeptala, co mám v kapse - když jsem mu ukazal "moji zbran", tak rekl, ze s tim dovnitr nemuzufernetti píše:... jen se obávám té podělané ochranky...
Čím vůbec fanoušci nahrávají ROIO v současné době?? A kde je nejlepší ho případně mít když se nahrává, nemám s tím žádné zkušenosti.....proti píše:Když jsem byl v Praze na Waterse v r.2002, tak jsem mel v kapse ten "pidinozik" od Victorynox-u - ten nejmensi model s 4-5 cm "čepelí" spolu s klíčemi. Ochranka se mne zeptala, co mám v kapse - když jsem mu ukazal "moji zbran", tak rekl, ze s tim dovnitr nemuzufernetti píše:... jen se obávám té podělané ochranky...![]()
Protoze to byla pamatka, tak jsem se sel zeptat na vyssi sarzi ochranky (jsem se nechtel vzdat sveho noze a taky jsem byl poradne na...), co mam delat a ten mi rekl, ze si mam ten nozik skryt do jine kapsy a jit jinym vchodema bylo to... a tak jsem se na Waterse mohl koukat az po zuby ozbrojen.
Asi je ta ochranka alergicka na kazdej pilnicek i retizek