Roger Waters v Praze!

in the flesh

Moderátor: bery

Zamčeno
Jádro
piper

Příspěvek od Jádro »

Richard píše:
fernetti píše:pořád váhám, jestli mám rogerovo letošní turné studovat víc anebo se nechat překvapovat až v sazce :)
Studovat!!! :) Takovou záležitost je dobré naposlouchat předem.
Tak v případě tohoto turné asi fakt není potřeba :D DSOTM máš naposlouchaný a většinu programu asi taky :)
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour :D Nicméně když už, tak Dave Kilminster :wink:

uživatel
seer of visions
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uživatel »

doufám že se tam dostanu! Byla bych nejšťastnější na světě kdyby to vyšlo,no ale pokud ne, 11.5. to jistí Londýn:-)

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

uživatel píše:doufám že se tam dostanu! Byla bych nejšťastnější na světě kdyby to vyšlo,no ale pokud ne, 11.5. to jistí Londýn:-)
a co ti brání? lupeny jsou ještě v prodeji...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

uživatel
seer of visions
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uživatel »

fernetti píše:
uživatel píše:doufám že se tam dostanu! Byla bych nejšťastnější na světě kdyby to vyšlo,no ale pokud ne, 11.5. to jistí Londýn:-)
jo ja vim, ale jsem na tom na štíru z časem kvůli maturitě..nechtějí mě uvolnit ze školy kvůli toho, že už jedu do Londýna..a navíc jsem teď ve finanční tísni..Ale uvidíme co se s tím dá dělat.

md8590forever
piper

Příspěvek od md8590forever »

uživatel píše:
fernetti píše:
jo ja vim, ale jsem na tom na štíru z časem kvůli maturitě..nechtějí mě uvolnit ze školy kvůli toho, že už jedu do Londýna..a navíc jsem teď ve finanční tísni..Ale uvidíme co se s tím dá dělat.

no tak jako ale neříkej mi že zrovna v pátek 13. dubna se musíš horlivě učit maturitní otázky, na co je svaťák????????? :D

Jend
piper

Příspěvek od Jend »

uživatel píše:
fernetti píše:
Koncert začíná v 8 večer, tak dejme tomu, že v Libni bys potřebovala být tak v 7... Ze Zlína jsi v Praze za 4 hodiny, když ti pojede nějaký IC, tak snad ještě dřív... Co já vím, tak v pátek bývá na středních školách nejkratší vyučování, maximálně do půl druhé, takže bys to měla stihnout tak akorát, ne? :)
What do you mean interesting?

uživatel
seer of visions
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uživatel »

md8590forever píše:
uživatel píše:
fernetti píše: a co ti brání? lupeny jsou ještě v prodeji...

no tak jako ale neříkej mi že zrovna v pátek 13. dubna se musíš horlivě učit maturitní otázky, na co je svaťák????????? :D
to je fakt... :wink:

uživatel
seer of visions
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uživatel »

Jend píše:
uživatel píše:
fernetti píše: a co ti brání? lupeny jsou ještě v prodeji...
Koncert začíná v 8 večer, tak dejme tomu, že v Libni bys potřebovala být tak v 7... Ze Zlína jsi v Praze za 4 hodiny, když ti pojede nějaký IC, tak snad ještě dřív... Co já vím, tak v pátek bývá na středních školách nejkratší vyučování, maximálně do půl druhé, takže bys to měla stihnout tak akorát, ne? :)
no...takze skolu jsi oduvodnil za me..)dekuju:-) nejde o uceni...to samozdrejme jisti svatak:-), jde o to, aby mel nas ,,pedagogicky sbor" good naladu a uvolnil me..ale snad se vymluvim na ,,patecni nevolnost"..tak a ted uz jen sehnat penize:-)

md8590forever
piper

Roger Waters - Brisbane Show If you are attending the Brisbane show, and would like to meet up pre-show with a whole bunch of other fans, please accept our invitation to attend the Fleeting Glimpse hook up. Full details can be found in THE PINK FLOYD FORUM

MeetingWith Roger Full details of our meeting back stage with Roger prior to the Brisbane concert will appear here, and on Brain Damage tomorrow. (Tues) We hope to have loads of pictures, and details of our chat!

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

Tak mě napadá, máme tady nějakého tapera který se chystá koncert natočit?
...and after all we're only ordinary men Obrázek

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

bery píše:Tak mě napadá, máme tady nějakého tapera který se chystá koncert natočit?
to by bylo jistě skvělé, jen se obávám té podělané ochranky...
snad kyby se tahle pirátština předem dohodnula s lidmi zodpovídajícími za dozor v tom smyslu, že by si ničeho nevšimli... :)

no já vím, že je to naivní, ale vážně jinak nevím, jak tu kameru do haly propašovat
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

md8590forever
piper

fernetti píše:
bery píše:Tak mě napadá, máme tady nějakého tapera který se chystá koncert natočit?
to by bylo jistě skvělé, jen se obávám té podělané ochranky...
snad kyby se tahle pirátština předem dohodnula s lidmi zodpovídajícími za dozor v tom smyslu, že by si ničeho nevšimli... :)

no já vím, že je to naivní, ale vážně jinak nevím, jak tu kameru do haly propašovat
A co alespoň zvukový záznam, ať máme nějakou památku................

proti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od proti »

fernetti píše:... jen se obávám té podělané ochranky...
Když jsem byl v Praze na Waterse v r.2002, tak jsem mel v kapse ten "pidinozik" od Victorynox-u - ten nejmensi model s 4-5 cm "čepelí" spolu s klíčemi. Ochranka se mne zeptala, co mám v kapse - když jsem mu ukazal "moji zbran", tak rekl, ze s tim dovnitr nemuzu :evil:
Protoze to byla pamatka, tak jsem se sel zeptat na vyssi sarzi ochranky (jsem se nechtel vzdat sveho noze a taky jsem byl poradne na...), co mam delat a ten mi rekl, ze si mam ten nozik skryt do jine kapsy a jit jinym vchodem :) a bylo to... a tak jsem se na Waterse mohl koukat az po zuby ozbrojen.

Asi je ta ochranka alergicka na kazdej pilnicek i retizek :)

md8590forever
piper

proti píše:
fernetti píše:... jen se obávám té podělané ochranky...
Když jsem byl v Praze na Waterse v r.2002, tak jsem mel v kapse ten "pidinozik" od Victorynox-u - ten nejmensi model s 4-5 cm "čepelí" spolu s klíčemi. Ochranka se mne zeptala, co mám v kapse - když jsem mu ukazal "moji zbran", tak rekl, ze s tim dovnitr nemuzu :evil:
Protoze to byla pamatka, tak jsem se sel zeptat na vyssi sarzi ochranky (jsem se nechtel vzdat sveho noze a taky jsem byl poradne na...), co mam delat a ten mi rekl, ze si mam ten nozik skryt do jine kapsy a jit jinym vchodem :) a bylo to... a tak jsem se na Waterse mohl koukat az po zuby ozbrojen.

Asi je ta ochranka alergicka na kazdej pilnicek i retizek :)
Čím vůbec fanoušci nahrávají ROIO v současné době?? A kde je nejlepší ho případně mít když se nahrává, nemám s tím žádné zkušenosti.....

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

http://www.megapixel.cz/digitalni-audio-zaznamniky

pro lepsi zaznam je dobre vybrat s ext.vstupem a pak nakej lepsi mikrofon treba klopovej co si pripnes kamkoliv na telo
maj i lepsi odolnost proti ruseni trenim

to je jedna s mozností

nema cenu nahravat na mp3 prehravce pac ten mikrak wewnitr je sracka :twisted:

dalsi moznost je minidigikamera,telefon,reportazni volkmen atd
moznosti je vic ale nejlepsi je ten zaznamnik lepsi kousky jako treba sony maj dokonce stereo kond.mikrofon

uplne nej pecka je asi na tohle ale toto:

Datka
Sony TCD-D8

Obrázek

Zamčeno