tak ze zvuku mám obavu úplně nejmenší sice nemám doma kina, abych si užil 5.1, ale věřím, že i ve stereu to bude naprostá bomba :!:ogi píše:nevim jak tomu nalozila komprimace na ty sajtne ale zvukove je to uplne negde jinde
(doufam ze to je takhle zmrseny jen u nich)
DVD Pulse
Moderátor: bery
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Odkaz?
Ten odkaz (http://www.d-play.de/flash/d_play.swf?p ... dvd_id=115) mi nějak nefunguje... spustí se flash, firefox se tváří, že načítá a nic se neděje... je to v pořádku?
Re: Odkaz?
To asi není... Máš Linux nebo Windows? V Linuxu jsem musel ručně doinstalovávat podporu pro flash (ale nebylo to nijak složitý)paulie píše:Ten odkaz (http://www.d-play.de/flash/d_play.swf?p ... dvd_id=115) mi nějak nefunguje... spustí se flash, firefox se tváří, že načítá a nic se neděje... je to v pořádku?
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
... nefungující odkaz
zkoušel jsem to ve firefoxu i v IE, zkoušel jsem si ručně nainstalovat poslední flash player, přesto mám v okně pořád černočernou tmu (pravým klikem do černé plochy se mi ovšem zobrazí klasické flashovské menu)
Re: ... nefungující odkaz
a nemáš někde v IE defaultně zakázané spouštění cizích skriptů?paulie píše:zkoušel jsem to ve firefoxu i v IE, zkoušel jsem si ručně nainstalovat poslední flash player, přesto mám v okně pořád černočernou tmu (pravým klikem do černé plochy se mi ovšem zobrazí klasické flashovské menu)
No jo, 10. července to oficiélně vyjde (asi). Ale druhá věc je, kdy to naši obchodníci dovalí do krámu, rozbalí, položí na pult .... Sázím sto dolarů, že 10.7. si to ještě nikde nekoupíme. Já počítám minimálně 14 dní navíc.fernetti píše::idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
DVD Pulse bude v prodeji od 10. července 2006
zpráva je vydána managementem pink floyd, takže to není kec!!!
podle některých zpráv se už dvd rozváží do krámů, takže 10.7. (v německu, rakousku a ještě kdesi poblíž už 7.7.) už budou skutečně v prodeji. zatím ještě pořád váhám, jestli to neobjednám u amazonu, páč u nás jsem na tohle dvd zatím nenatrefil.Richard píše:No jo, 10. července to oficiélně vyjde (asi). Ale druhá věc je, kdy to naši obchodníci dovalí do krámu, rozbalí, položí na pult .... Sázím sto dolarů, že 10.7. si to ještě nikde nekoupíme. Já počítám minimálně 14 dní navíc.fernetti píše::idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
DVD Pulse bude v prodeji od 10. července 2006
zpráva je vydána managementem pink floyd, takže to není kec!!!
A nenatrefíš na mě náhodou až kolem toho 10. července... Já bych počkala... Čekali jsme i tak dlouho, tak to myslim nikoho nezabije... Ale ať každý činí jak myslí...fernetti píše:podle některých zpráv se už dvd rozváží do krámů, takže 10.7. (v německu, rakousku a ještě kdesi poblíž už 7.7.) už budou skutečně v prodeji. zatím ještě pořád váhám, jestli to neobjednám u amazonu, páč u nás jsem na tohle dvd zatím nenatrefil.
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
no jde o to, že já se natohle dvd těším jak malý kluk. na pinkfloyd.cz se objevila nabídka na prodej jednoho kousku této lahůdky (promokopie určená pro recenzi), takže jsem neodolal a už jsem se dohodl z prodejcem na dobírce - snad mi dojde ještě dřív než toho desátého ...Jana píše: A nenatrefíš na mě náhodou až kolem toho 10. července... Já bych počkala... Čekali jsme i tak dlouho, tak to myslim nikoho nezabije... Ale ať každý činí jak myslí...
btw. velice podrobná recenze se dá najít už tady: http://www.pinkfloydz.com/pulsedvdreview.htm