DVD Pulse

řadová alba, singly, dvd, filmy

Moderátor: bery

Odpovědět
fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

ogi píše:nevim jak tomu nalozila komprimace na ty sajtne ale zvukove je to uplne negde jinde :shock: :shock: :shock:
(doufam ze to je takhle zmrseny jen u nich)
tak ze zvuku mám obavu úplně nejmenší :) sice nemám doma kina, abych si užil 5.1, ale věřím, že i ve stereu to bude naprostá bomba :!:
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

no ja si myslim (verim) ze to bude Obrázek a ze by do sveta nepustili zadnej pasquil

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

na tomhle jsem frcel skoro 6 let a pred tim na VHS a jeste jak to bezelo na ct2 tak ten zaznam furt mam :twisted: taky na VHS :twisted:
takze kurna at uz to jde do sveta
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek

Obrázek

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

na Maďary dobrá čorka né?ObrázekObrázek

Jádro
piper

Příspěvek od Jádro »

ogi píše:nevim jak tomu nalozila komprimace na ty sajtne ale zvukove je to uplne negde jinde :shock: :shock: :shock:
(doufam ze to je takhle zmrseny jen u nich)
Vzdyt je to probuh nejaka flashova ukazka, nemuzete u ni cekat DVD zvuk a obraz:)) Nepochybuju o tom, ze DVD bude luxusni kvalita :)

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

Jádro:
oukej :wink:
necháme se překvapit :twisted:

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Odkaz?

Příspěvek od paulie »

Ten odkaz (http://www.d-play.de/flash/d_play.swf?p ... dvd_id=115) mi nějak nefunguje... spustí se flash, firefox se tváří, že načítá a nic se neděje... je to v pořádku?

Jádro
piper

Re: Odkaz?

Příspěvek od Jádro »

paulie píše:Ten odkaz (http://www.d-play.de/flash/d_play.swf?p ... dvd_id=115) mi nějak nefunguje... spustí se flash, firefox se tváří, že načítá a nic se neděje... je to v pořádku?
To asi není... Máš Linux nebo Windows? V Linuxu jsem musel ručně doinstalovávat podporu pro flash (ale nebylo to nijak složitý)

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

jj, je to ve flashi, takže je třeba ručně (tam, kde je internex explorer ne) doinstalovat.

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

... nefungující odkaz

Příspěvek od paulie »

zkoušel jsem to ve firefoxu i v IE, zkoušel jsem si ručně nainstalovat poslední flash player, přesto mám v okně pořád černočernou tmu :( (pravým klikem do černé plochy se mi ovšem zobrazí klasické flashovské menu)

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Re: ... nefungující odkaz

Příspěvek od fernetti »

paulie píše:zkoušel jsem to ve firefoxu i v IE, zkoušel jsem si ručně nainstalovat poslední flash player, přesto mám v okně pořád černočernou tmu :( (pravým klikem do černé plochy se mi ovšem zobrazí klasické flashovské menu)
a nemáš někde v IE defaultně zakázané spouštění cizích skriptů?

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

fernetti píše::idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

DVD Pulse bude v prodeji od 10. července 2006

zpráva je vydána managementem pink floyd, takže to není kec!!!
No jo, 10. července to oficiélně vyjde (asi). Ale druhá věc je, kdy to naši obchodníci dovalí do krámu, rozbalí, položí na pult .... Sázím sto dolarů, že 10.7. si to ještě nikde nekoupíme. Já počítám minimálně 14 dní navíc.

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

Richard píše:
fernetti píše::idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

DVD Pulse bude v prodeji od 10. července 2006

zpráva je vydána managementem pink floyd, takže to není kec!!!
No jo, 10. července to oficiélně vyjde (asi). Ale druhá věc je, kdy to naši obchodníci dovalí do krámu, rozbalí, položí na pult .... Sázím sto dolarů, že 10.7. si to ještě nikde nekoupíme. Já počítám minimálně 14 dní navíc.
podle některých zpráv se už dvd rozváží do krámů, takže 10.7. (v německu, rakousku a ještě kdesi poblíž už 7.7.) už budou skutečně v prodeji. zatím ještě pořád váhám, jestli to neobjednám u amazonu, páč u nás jsem na tohle dvd zatím nenatrefil.

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

fernetti píše:podle některých zpráv se už dvd rozváží do krámů, takže 10.7. (v německu, rakousku a ještě kdesi poblíž už 7.7.) už budou skutečně v prodeji. zatím ještě pořád váhám, jestli to neobjednám u amazonu, páč u nás jsem na tohle dvd zatím nenatrefil.
A nenatrefíš na mě náhodou až kolem toho 10. července... Já bych počkala... Čekali jsme i tak dlouho, tak to myslim nikoho nezabije... Ale ať každý činí jak myslí...
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

Jana píše: A nenatrefíš na mě náhodou až kolem toho 10. července... Já bych počkala... Čekali jsme i tak dlouho, tak to myslim nikoho nezabije... Ale ať každý činí jak myslí...
no jde o to, že já se natohle dvd těším jak malý kluk. :) na pinkfloyd.cz se objevila nabídka na prodej jednoho kousku této lahůdky (promokopie určená pro recenzi), takže jsem neodolal a už jsem se dohodl z prodejcem na dobírce - snad mi dojde ještě dřív než toho desátého :D...

btw. velice podrobná recenze se dá najít už tady: http://www.pinkfloydz.com/pulsedvdreview.htm

Odpovědět