Welcome to the Forum!jarecek píše:zdravim, floydy posloucham nejakych 20 let od utleho detsvi (drive diky otci, kterej to valil vsude a pak uz sam kvuli sobe), ale nikdy jsem nemel potrebu to s nekym sdilet. mi znami pf neposlouchaji, jsem takovy samorost. az snaha najit nejake fotky z koncertu rw me donutila se zapojit. takze jsem nasel vas (nevim, jestli je nejaky vetsi board venovany pf) a aby se nereklo, tak prispivam taky svoji troskou do mlyna. muj report zde:
http://kmlide.sblog.cz/2007/04/16/199
btw. je zvlastni, ze jste vsichni po tom koncertu tak enthusiasticti. jen u jednoho cloveka jsem zde zaznamenal podobne pocity, jako jsem mel ja. viz posledni odstavec meho reportu.
btw. mam k dispozici mp3 (vcelku) se zaznamem dsotml, je to z lonskeho roku z ameriky. setlist je na vlas stejny jako byl v praze. ma o to nekdo zajem? muzu vystavit na ftp a dat link ke stazeni. akorat nevim, kam to postovat. nechci byt ot.
Ja osobne bych mel zajem o ty mp3 + Informace (Datum atd.)
K pocitu melancholie - je to snad (jako ostatne i v zivote) o urcitem pozitivnim pristupu... znas ten vtip o poloprazdne flasce rumu - optimista rika, ze je poloplna a pesimista, ze je poloprazdna. Show Must Go On!
Zivot jde dal...